Artykuł:
Nowe menu restauracji SomePlace Else w warszawskim hotelu Sheraton
Napisany przez Sheraton Warsaw Hotel, dnia 2009-10-22 08:37:29
Warszawa, 21 października 2009 r. - Od dziś restauracja SomePlace Else w warszawskim Sheratonie będzie oferować nową, jesienno - zimową kartę dań, która rozgrzeje nawet największych zmarźluchów.
Nowe menu przygotowane przez Artura Grajbera, szefa kuchni hotelu, na sezon jesień – zima oferować będzie dania kuchni Tex-Mex. Sam szef szczególnie poleca stek z antrykotu, steak T-bone i empanadas (smażone pierożki z tuńczykiem).
Dodatkową nowością będzie grafika menu, a także znajdujące się w nim ciekawostki na temat alkoholi.
W nowym menu znajdą się m. in.:
* „Santa fe BBQ” Pork Ribs - wędzone żeberka wieprzowe z pieczonym ziemniakiem i sałatką colesław 41 PLN
* T - Bone Steak (450g) - steak marynowany w ziołach, podany z ćwiartkami ziemniaków, mixem sałat z dodatkiem kukurydzy i fasoli 160 PLN
* Lamb Chop Salad - sałatka z grillowanymi kotlecikami jagnięcymi, serem feta, warzywami, chipsami tortilla, fasolą i sosem tzatziki 55 PLN
* Czerwone tajskie curry z kurczakiem, bakłażanem i ryżem jaśminowym 41 PLN
* Suflet czekoladowy podany z gałką lodów waniliowych 22 PLN
Restauracja SomePlace Else znajduje się w warszawskim hotelu Sheraton i czynna jest w poniedziałki od 12.00 – 24.00, od wtorku do czwartku w godzinach 12.00 – 1.00, w piątek od 12.00 do 2.00, w sobotę 16.00 do 2.00 i w niedzielę od 12.00 do 23.00.
Źródło: PR
Użyte tagi: sheraton, warszawa, hotel, hotele w warszawie, obiekty konferencyjne
Zobacz także:
- Sushi i japońska whisky…? Połączenie pełne harmonii już do spróbowania w restauracji The Oriental w hotelu Sheraton Warsaw
- Globalny kryzys finansowy, a branża hotelarska w Polsce
- Imprezy sylwestrowe w hotelach Sheraton i Le Meridien Bristol
- Pięciogwiazdkowe mieszkanie w hotelu Sheraton
- Sukces spotkań biznesowych