Artykuły i poradniki A:
Hotele Sheraton, Westin i Le Meridien Bristol gaszą światło
Le Meridien Bristol
Kilka słów:
Już po raz trzeci sześć polskich obiektów sieci Starwood przyłączy się do międzynarodowej akcji „Godzina dla Ziemi”. W ten sposób hotele po raz kolejny zaznaczą swoje zaangażowanie w promocję ekologii.
Sale konferencyjne latem…
KJ
Kilka słów:
Sezon wakacyjny to okres, w którym liczba konferencji spada, powód jest oczywisty – sezon urlopowy nie sprzyja organizowaniu konferencji naukowych, czy biznesowych. Czemu jednak nie spróbować połączyć przyjemnego z pożytecznym i nie zorganizować konferencję w jednym z nadmorskich kurortów podczas wakacji?
Wiosna fusion – organiczne menu w hotelu Westin
PR
Kilka słów:
Restauracja Fusion w warszawskim hotelu Westin wprowadziła do swojej oferty nowe wiosenne menu, w którym znajdą się produkty organiczne. Kunszt szefa kuchni sprawia, że wiosenne lekkie menu smakuje wspaniale, a przy okazji pozwoli zadbać o sylwetkę.
Hotel Klimek**** SPA Lwem Biznesu 2010
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Klimek**** SPA to hotel, który poprzez innowacyjne rozwiązania oraz bogatą ofertę rekreacyjno - wypoczynkową, zapewnia swoim gościom najwyższą jakość usług. Zalety obiektu zostały docenione przez jury Europejskiego Centrum Jakości i Promocji przyznając mu statuetkę Lwa Biznesu za rok 2010.
Ratujmy Pałac w Wąsowie
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
W nocy 19/20 lutego 2011 r. spłonął w 70 % zabytkowy Pałac w Wąsowie. Zniszczeniu uległ jeden z najpiękniejszych obiektów Zachodniej Polski.
Biznes docenił Qubusa
QUBUS HOTEL Kraków
Kilka słów:
Według informacji opublikowanych przez serwis rezerwacyjny Hotel.info, krakowski hotel sieci Qubus w roku 2010 był jednym z najwyżej ocenianych wśród gości podróżujących służbowo.
Surf & Turf - gorący duet owoców morza i doskonałych mięs w Radisson Blu Hotel Kraków
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Co zrobić by ostatnim tygodniom polskiej zimy dodać nieco gorącego śródziemnomorskiego słońca? Odpowiedź znajduje się w kuchni... a dokładniej w coraz bardziej u nas lubianych daniach Surf&Turf. W marcu szczególnie poleca je Piotr Pabisiak – Szef Kuchni hotelu Radisson Blu w Krakowie.
Zaproszenie na targi w Kołobrzegu
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Zaproszenie na imprezę w Kołobrzegu - 9-11 marca 2011