Artykuły i poradniki Ciny:
Nowe kulinarne kreacje na sezon jesień/zima 2011 r.
PR
Kilka słów:
Janusz Korzyński, szef kuchni hotelu Westin zaprezentował nową kartę dań restauracji Fusion. W tym sezonie postawił na soczyste kolory (fioletowe ziemniaczki, salsa z mango) oraz szlachetne i delikatne dodatki (kaszmirowe curry, orientalny mus z marchewki „Masala Kafe”).
Indyjska kuchnia w Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Kolor, zapach, a przede wszystkim smak – w Indiach wszystko jest trzy razy bardziej intensywne. By przekonać się jak smakują tamtejsze potrawy wystarczy w kwietniu wybrać się do restauracji Milk&Co w Radisson Blu Hotel, Kraków.
Pierwsze w Polsce TARGI IMPREZ !
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
12 grudnia w hali MOSiR w Łodzi odbędą się TARGI IMPREZ FIRMOWYCH I OKOLICZNOŚCIOWYCH.
STOWARZYSZENIE BRANŻY EVENTOWEJ (SBE)
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
1.Co to jest event ? 2.Kto tworzy branżę eventową ? 3.Czym jest SBE ? 4.Historia SBE. 5.Zarząd SBE. 6.Dane kontaktowe.
Nowe brzmienie warszawskiego baru SomePlace Else
Sheraton Warsaw Hotel
Kilka słów:
Po wielkim remoncie warszawski bar i restauracja SomePlace Else ponownie otwiera swoje drzwi i kusi nowymi, designerskimi wnętrzami, dźwiękiem oraz kartą dań i koktajli.
Mięsne szaleństwo w restauracji Fusion w hotelu Westin
The Westin Warsaw
Kilka słów:
Warszawa, 23 lutego 2010 r. - Restauracja Fusion w hotelu The Westin Warsaw wprowadziła zupełnie nową i unikalną na rynku warszawskim ofertę – Meat@Fusion. Mięso z różnych stron świata, nieznane dotąd smaki i stacje gotowania na żywo.
Kwiaty na talerzu. Restauracja Fusion przedłuża lato
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Oryginalne połączenie kuchni fusion z kwiatami jadalnymi to nowa propozycja szefa kuchni hotelu Westin – Janusza Korzyńskiego. Lawenda, orchidea, roże – to tylko niektóre składniki nowego menu. Kulinarno – kwiatowe kompozycje będą serwowane w restauracji Fusion przez dwa tygodnie.