Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Restauracja:

Hotel Matecznik – budujemy hotel z Natury

M-S-M

Kilka słów:

Hotel Matecznik, powstający dumnie w Białowieży, sercu Krainy Żubra, przygotowuje się do wiosny i sezonu urlopowego. Do otwarcia obiektu pozostało tylko kilka miesięcy.

Hotel Matecznik – budujemy hotel z Natury

Więcej

Manor House SPA – enklawa dla dorosłych

Manor House SPA**** - Pałac Odrowążów*****

Kilka słów:

Wiele hoteli na całym świecie, wychodząc naprzeciw potrzebom swoich gości, wprowadza zasady dotyczące wieku dzieci, z którymi rodzice wybierają się na wypoczynek. SPA to miejsce, w którym wypoczywamy i delektujemy się ciszą. Do Polski także dotarł ten trend – Manor House SPA Pałac Odrowążów wprowadza „strefę tylko dla dorosłych”, w wielu krajach nazywaną „children free zone”.

Manor House SPA – enklawa dla dorosłych

Więcej

Mistrzowie kulinarni podczas Targów EuroGastro 2014

J Krzysiek

Kilka słów:

Podczas 18. Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro 2014, które odbędą się w dniach 26-28 marca br. w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie, będzie można spotkać kulinarnych mistrzów. Obecność potwierdzili Robert Sowa, Teo Vafidis oraz Marcin Budynek, którzy od lat popularyzują sztukę kulinarną.

Mistrzowie kulinarni podczas Targów EuroGastro 2014

Więcej

Sale konferencyjne na 1000 osób

J Krzysiek

Kilka słów:

Konferencja na 1000 osób to duże przedsięwzięcie, dlatego do organizacji takiego spotkania potrzebny jest odpowiedni obiekt. Przedstawiamy Państwu cztery sale konferencyjne, które są w stanie pomieścić taką liczbę uczestników.

Sale konferencyjne na 1000 osób

Więcej

Uczta polskich smaków w Radisson Blu Hotel Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

W styczniu w ramach Bufetu Surf&Turf w hotelu Radisson Blu Kraków gości zaskoczy regionalna kuchnia polska. Na talerzach zagoszczą przysmaki podhalańskie, podkarpackie, lubelskie, wielkopolskie i inne. To dobra okazja by w jednym miejscu skosztować potraw i lokalnych przysmaków znajdujących się w kanonie kulinarnym tak wielu zakątków kraju.

Uczta polskich smaków w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Hotel SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie - Najlepsze Konferencyjne SPA

Hotel SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie

Kilka słów:

W ostatni dzień grudnia zostały ogłoszone wyniki renomowanego w branży plebiscytu Spa Prestige Awards 2013, organizowanego przez Comfortum - właściciela portalu SPA INFO oraz przez magazyn EDEN.

Hotel SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie - Najlepsze Konferencyjne SPA

Więcej

Sale konferencyjne na 500 osób

M-S-M

Kilka słów:

Konferencje na 500 i więcej osób trzeba już zaliczyć do dużych konferencji, dlatego warto zastanowić się nad tym, jakie obiekty są w stanie sprostać wymaganiom organizacyjnym takich wydarzeń?

Sale konferencyjne na 500 osób

Więcej

Zimowe menu w Radisson Blu Hotel Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Wraz z nadchodzącą zimą uległo zmianie menu restauracji Milk&Co w Hotelu Radisson Blu Kraków. Nowe menu – wspólne dzieło Szefa Kuchni Stanisława Bobowskiego i jego zespołu, to w większości dania z ryb i owoców morza, produktów sezonowych i tych pozyskiwanych od lokalnych dostawców. W menu znalazły się zarówno sprawdzone potrawy, jak i nowości – w tym te przyrządzane na japońskim Teppanyaki.

Zimowe menu w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Ciekawe sale konferencyjne na sezon zimowy 2013/2014

J Krzysiek

Kilka słów:

Sezon zimowy tuż tuż... Pracownicy firm, instytucji powoli szykują się do wyjazdów w góry na konferencje połączone z odpoczynkiem i zabawami integracyjnymi. Polecamy więc ciekawe sale konferencyjne na sezon zimowy 2013/2014.

Ciekawe sale konferencyjne na sezon zimowy 2013/2014

Więcej

Dziczyzna i Grzyby – jesienne przysmaki w Milk&Co

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Złota polska jesień to bogactwo dojrzałych owoców i warzyw w otoczeniu ciepłych barw różnokolorowych liści. Aromat suszonych grzybów i jabłek dojrzałych w słońcu wypełnia kuchenne zaplecza. Wraz z nadejściem października restauracja Milk&Co w Radisson Blu Hotel Kraków serwuje najlepsze dania jesieni przygotowane na bazie dziczyzny i grzybów.

Dziczyzna i Grzyby – jesienne przysmaki w Milk&Co

Więcej

Strona: 114 15 16 17 1833

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.