Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Restauracja:

Miesiąc z kaczką orientalną w roli głównej w restauracji The Oriental

Sheraton Warsaw Hotel

Kilka słów:

Od 4 kwietnia karta dań restauracji The Oriental w warszawskim Sheratonie zdominowana zostanie przez kaczkę orientalną. Szef kuchni Aprochet Inboom serwować ją będzie na wiele sposobów, jednak zawsze pieczoną w tradycyjny orientalny sposób oraz z typowymi dla tej części świata przyprawami: korą cynamonową, anyżem, a także dodatkami jak liczi.

Miesiąc z kaczką orientalną w roli głównej w restauracji The Oriental

Więcej

Sale konferencyjne reklamują się na e-konferencje.pl

M-S-M

Kilka słów:

Od kilku dni sale konferencyjne zlokalizowane przykładowo w: biurowcach, restauracjach, kinach, teatrach, uczelniach mogą reklamować się w prestiżowym serwisie www.e-konferencje.pl

Sale konferencyjne reklamują się na e-konferencje.pl

Więcej

Szczęście Dzieci – druga edycja akcji w Radisson Blu Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Radisson Blu Hotel Kraków ogłosił drugą edycję akcji charytatywnej pod hasłem „Szczęście Dzieci”. Jak poprzednia polega ona na sprzedaży kolorowych bransoletek – cegiełek, z których dochód zostanie przeznaczony na rzecz domu dziecka im. Jana Brzechwy w Krakowie.

Szczęście Dzieci – druga edycja akcji w Radisson Blu Kraków

Więcej

Hotele Sheraton, Westin i Le Meridien Bristol gaszą światło

Le Meridien Bristol

Kilka słów:

Już po raz trzeci sześć polskich obiektów sieci Starwood przyłączy się do międzynarodowej akcji „Godzina dla Ziemi”. W ten sposób hotele po raz kolejny zaznaczą swoje zaangażowanie w promocję ekologii.

Hotele Sheraton, Westin i Le Meridien Bristol gaszą światło

Więcej

Wiosna fusion – organiczne menu w hotelu Westin

PR

Kilka słów:

Restauracja Fusion w warszawskim hotelu Westin wprowadziła do swojej oferty nowe wiosenne menu, w którym znajdą się produkty organiczne. Kunszt szefa kuchni sprawia, że wiosenne lekkie menu smakuje wspaniale, a przy okazji pozwoli zadbać o sylwetkę.

Wiosna fusion – organiczne menu w hotelu Westin

Więcej

Surf & Turf - gorący duet owoców morza i doskonałych mięs w Radisson Blu Hotel Kraków

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Co zrobić by ostatnim tygodniom polskiej zimy dodać nieco gorącego śródziemnomorskiego słońca? Odpowiedź znajduje się w kuchni... a dokładniej w coraz bardziej u nas lubianych daniach Surf&Turf. W marcu szczególnie poleca je Piotr Pabisiak – Szef Kuchni hotelu Radisson Blu w Krakowie.

Surf & Turf - gorący duet owoców morza i doskonałych mięs w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Festiwal najwspanialszych dań z homara w warszawskim Sheratonie

Sheraton Warsaw Hotel

Kilka słów:

Marzec upłynie w warszawskim Sheratonie pod hasłem króla skorupiaków. Przez cały miesiąc w restauracji The Oriental będzie można spróbować wyśmienitych dań z homarem w roli głównej.

Festiwal najwspanialszych dań z homara w warszawskim Sheratonie

Więcej

Walentynki w hotelach Sheraton i The Westin Warsaw

The Westin Warsaw

Kilka słów:

Jak co roku restauracje znajdujące się w hotelach Sheraton oraz The Westin Warsaw przygotowały pełną afrodyzjaków ofertę walentynkową. A dla tych, którzy nie przepadają za tym świętem Sheraton w Sopocie proponuje Antywalentynki.

Walentynki w hotelach Sheraton i The Westin Warsaw

Więcej

Sale konferencyjne w Poznaniu

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Poznań – miasto, które wie, jak przyciągać do siebie młodych, wie jak przyciągać inwestorów oraz jak promować się nie tylko w Polsce, ale i na świecie. Miasto międzynarodowych imprez targowych i kulturalnych, tu warto przyjechać nie tylko biznesowo, ale i turystycznie.

Sale konferencyjne w Poznaniu

Więcej

WIECZÓR WENECKI – PASTA & VINO W RESTAURACJI WAVE SHERATON SOPOT, CONFERENCE CENTER & SPA

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Restauracja WAVE zaprasza w piątek, 21.01.2011 w kulinarną podróż do Wenecji, która odbędzie się w godzinach 18:30 - 22:30. Podczas ‘Wieczoru Weneckiego - Pasta & Vino’ mistrzowie kuchni na oczach gości przygotują włoskie specjały i wprowadzą w świat śródziemnomorskich smaków. Wieczór połączony zostanie z opisem włoskich wyrobów i regionalnych win przez Pawła Białęckiego, jednego z najlepszych polskich sommelierów .

WIECZÓR WENECKI – PASTA & VINO W RESTAURACJI WAVE  SHERATON SOPOT, CONFERENCE CENTER & SPA

Więcej

Strona: 123 24 25 26 2733

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.