Artykuły i poradniki Restauracja:
Ostrygi i Małże – szlachetny duet w krakowskim Radissonie
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu zaprasza na wykwintną ucztę - w styczniowym menu królują owoce morza – ostrygi i małże.
Nowe menu w restauracji The Oriental
Sheraton Warsaw Hotel
Kilka słów:
Restauracja The Oriental mieszcząca się w hotelu Sheraton Warsaw wprowadziła nową kartę dań, która kusi różnorodnością smaków i aromatów znanych m.in. z południowo - wschodniej Azji.
Imprezy sylwestrowe w hotelach Sheraton i Le Meridien Bristol
Le Meridien Bristol
Kilka słów:
Hotele należące do sieci Starwood Hotels & Resorts przygotowały wyjątkowe propozycje pożegnania roku 2010. W ofercie bale pełne przepychu i hollywoodzkiego szyku, dzikie imprezy w westernowym stylu, jak również kameralne kolacje, tak by każdy mógł spędzić Sylwestra według własnych upodobań.
Tajlandia w Krakowie
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu przez cały listopad zaprasza na wyśmienite dania kuchni tajskiej.
Owoce morza w specjalnej karcie restauracji Fusion
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Od 15 listopada, przez cały miesiąc w restauracji Fusion w hotelu The Westin Warsaw dostępne będą wyszukane dania z ostrygami i owocami morza w roli głównej. Wszystko przyprawione smakami i aromatami z najodleglejszych zakątków świata.
Akademia Kulinarana pomaga Kubusiowi
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Trzej szefowie kuchni tworzący Akademię Kulinarną zostali zaproszeni do wyjątkowej akcji charytatywnej „Kulinarni blogerzy dla Kubusia”. W ramach uczestnictwa przygotowali specjalne nagrody kulinarne, które będą licytowane za pomocą portalu allegro.pl. Cały zysk z aukcji zostanie przekazany na rehabilitację ciężko chorego Kubusia.
Premiera nowej edycji Grands Vins Mercure
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Nowa, bogatsza Karta Wielkich Win w hotelach Mercure
Nowe menu lunchowe w restauracji The Olive
Sheraton Warsaw Hotel
Kilka słów:
Od wtorku 19 października restauracja The Olive wprowadza nowe menu lunchowe. W karcie dań znajdą się codziennie inne propozycje autorstwa Artura Grajbera, szefa kuchni hotelu Sheraton Warsaw. Zestawy lunchowe dostępne będą w cenie od 55 PLN.
Kaczka i gęś w stylu fusion już od poniedziałku w hotelu Westin
The Westin Warsaw
Kilka słów:
Od poniedziałku 11 października restauracja Fusion w warszawskim hotelu Westin serwować będzie rarytasy z kaczką i gęsią w roli głównej. W specjalnej karcie dań pojawi się osiem nowych potraw. Promocja trwać będzie do 7 listopada br.