Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Restauracja:

Zalety korzystania z usług psychologa przez internet

prasowa

Kilka słów:

Dziś do psychologa nie musisz przeciskać się w korkach przez pół miasta. To psycholog „odwiedzi” Cię w Twoim domu i w dogodnej porze wysłucha Twoich problemów. To jednak nie będzie taka tradycyjna wizyta przy kawie i ciasteczkach.

Zalety korzystania z usług psychologa przez internet

Więcej

Parownice przemysłowe Menikini - wykorzystanie w hotelach

prasowa

Kilka słów:

Działalność hotelarska jest jedną z najbardziej złożonych i wieloaspektowych. Każdy gość wchodząc do hotelu oddaje się całkowicie w ręce personelu, który z kolei dba o warunki życia klienta, komfort i przytulność, sprzątanie i prasowanie jego ubrań, wyżywienie i odpoczynek. Dlatego hotel z rozwiniętą infrastrukturą potrzebuje personelu sprzątającego uzbrojonego w nowoczesną technologię, aby rozwiązać różne problemy związane ze sprzątaniem.

Parownice przemysłowe Menikini - wykorzystanie w hotelach

Więcej

Hotel i sale konferencyjne w Zielonej Górze

white

Kilka słów:

Zielona Góra przez wielu niedoceniana w rzeczywistości jest doskonałym miejscem na weekendowy wypad, to również ciekawe miejsce na organizację wszelkiego rodzaju konferencji, szkoleń, eventów. Ta stolica polskich winnic ma do zaoferowania sporo ciekawych miejsc, dużo zieleni i mniejszy zgiełk niż największe turystyczne ośrodki w kraju.

Hotel i sale konferencyjne w Zielonej Górze

Więcej

Roman Pawlik Szefem Kuchni w Radisson Blu Hotel Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Roman Pawlik Szefem Kuchni w Radisson Blu Hotel Kraków Od lipca 2021 stanowisko Szefa Kuchni hotelu Radisson Blu w Krakowie obejmuje Roman Pawlik. Funkcję tę łączy odtąd razem z dotychczasową pozycją Szefa Kuchni hotelu Park Inn by Radisson w tym samym mieście.

Roman Pawlik Szefem Kuchni w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Jak reklamować i wypromować restaurację - czyli marketing z wyczuciem smaku

link

Kilka słów:

Każda branża posiada własne charakterystyczne elementy, które trzeba odpowiednio zareklamować, aby przyciągnąć wielu klientów, a w efekcie odnieść sukces finansowy. Jak przechylić szalę na swoją stronę?

Jak reklamować i wypromować restaurację - czyli marketing z wyczuciem smaku

Więcej

Dlaczego warto jechać nad morze o każdej porze roku?

prasowe

Kilka słów:

Wakacje nad morzem kojarzą się zwykle z gorącym latem oraz wakacjami. Nic dziwnego, bo to właśnie wtedy mamy do czynienia z warunkami, które pozwalają na plażowanie oraz kąpiel w nagrzanym od słońca morzu.

Dlaczego warto jechać nad morze o każdej porze roku?

Więcej

Wszystkie kolory jesieni w SPA

Manor House SPA**** - Pałac Odrowążów*****

Kilka słów:

Polska jesień – często nazywana złotą – to w przyrodzie czas szczególny. Zmieniające kolor liście tworzą malownicze, zachwycające krajobrazy, natura szykuje się do odpoczynku. Zadbajmy o niego i my - to dobry moment, by wybrać się na krótki urlop z dala od miasta i naładować energią jesieni.

Wszystkie kolory jesieni w SPA

Więcej

Najbardziej tajemnicze miejsca na Ukrainie

white

Kilka słów:

Na ogół podróże po świecie kojarzą się z przepiękną scenerią, bajecznymi budowlami, niezwykłymi kawiarniami i restauracjami oraz miejscami dostarczającymi wielu wrażeń i emocji. Ale oprócz takich "tradycyjnych" opisów podróży, istnieją również niestandardowe, kiedy bywa naprawdę "strasznie pięknie".

Najbardziej tajemnicze miejsca na Ukrainie

Więcej

Jak wybrać salę konferencyjną? 5 najważniejszy rad

orionmedia

Kilka słów:

Organizacja spotkania biznesowego, konferencji prasowej lub wydarzenia związanego ze świętem firmowym jest niezwykle ważnym przedsięwzięciem.

Jak wybrać salę konferencyjną? 5 najważniejszy rad

Więcej

Pojemniki termoizolacyjne do transportu żywności w gastronomii. Utrzymuj temperaturę podawanych posiłków.

white

Kilka słów:

Dla tych, którzy zajmują się cateringiem lub innymi formami biznesu w gastronomi, oczywiste jest, że do transportu żywności potrzebny jest pojemnik termoizolacyjny.

Pojemniki termoizolacyjne do transportu żywności w gastronomii. Utrzymuj temperaturę podawanych posiłków.

Więcej

Strona: 1 2 3 4 533

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.