Artykuły i poradniki Ciasto:
Zimowe menu w Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Wraz z nadchodzącą zimą uległo zmianie menu restauracji Milk&Co w Hotelu Radisson Blu Kraków. Nowe menu – wspólne dzieło Szefa Kuchni Stanisława Bobowskiego i jego zespołu, to w większości dania z ryb i owoców morza, produktów sezonowych i tych pozyskiwanych od lokalnych dostawców. W menu znalazły się zarówno sprawdzone potrawy, jak i nowości – w tym te przyrządzane na japońskim Teppanyaki.
Dziczyzna i Grzyby – jesienne przysmaki w Milk&Co
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Złota polska jesień to bogactwo dojrzałych owoców i warzyw w otoczeniu ciepłych barw różnokolorowych liści. Aromat suszonych grzybów i jabłek dojrzałych w słońcu wypełnia kuchenne zaplecza. Wraz z nadejściem października restauracja Milk&Co w Radisson Blu Hotel Kraków serwuje najlepsze dania jesieni przygotowane na bazie dziczyzny i grzybów.
Radisson Blu Hotel Kraków: jesień w amerykańskim stylu
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Kuchnia amerykańska? To nie tylko fast food. To obfitość i różnorodność smaków – soczyste amerykańskie steki, oryginalne hamburgery, czekoladowe brownie, a także wiele innych przysmaków będzie można skosztować w ramach wrześniowego bufetu Surf&Turf serwowanego w restauracji Milk&Co w Radisson Blu Hotel Kraków.
Odkryj słodką tajemnicę hoteli Mercure!
HOTEL MERCURE KASPROWY ZAKOPANE
Kilka słów:
Hotele Mercure zapraszają swoich gości na rozkoszowanie się magią czekolady. Wszyscy klienci, którzy skorzystają z nowej wiosennej oferty Słodki Sekret Hoteli Mercure (Sweet Secret by Mercure) i zarezerwują w dniach od 2 kwietnia do 31 maja dwudniowy pobyt ze śniadaniem i dostępem do Internetu otrzymają do 40% zniżki oraz czekoladową niespodziankę w prezencie.
Smak i kolory Indii w Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
W tym roku 8 marca rozpocznie się jedno z najbarwniejszych i najradośniejszych indyjskich świąt – Holi – święto kolorów i wiosny. Również w marcu Radisson Blu Kraków zaprasza na odkrywanie smaków Indii w restauracji Milk&Co.
SŁONECZNE KONFERENCJE 2011 W AIRPORT HOTEL OKĘCIE!
Airport Hotel Okęcie
Kilka słów:
CZAS TRWANIA PROMOCJI 01.07 - 02.09.2011
Indyjska kuchnia w Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Kolor, zapach, a przede wszystkim smak – w Indiach wszystko jest trzy razy bardziej intensywne. By przekonać się jak smakują tamtejsze potrawy wystarczy w kwietniu wybrać się do restauracji Milk&Co w Radisson Blu Hotel, Kraków.
Nowe menu w restauracji The Oriental
Sheraton Warsaw Hotel
Kilka słów:
Restauracja The Oriental mieszcząca się w hotelu Sheraton Warsaw wprowadziła nową kartę dań, która kusi różnorodnością smaków i aromatów znanych m.in. z południowo - wschodniej Azji.
Tajlandia w Krakowie
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu przez cały listopad zaprasza na wyśmienite dania kuchni tajskiej.
Słodkie Przyjemności w sopockim Sheratonie
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
W grudniu hotelowe restauracje i bary hotelu Sheraton Sopot zapraszają na pyszne desery i ciasta.