Artykuły i poradniki Jesień:
Centrum Konferencyjne Adgar Plaza rozbudowuje się i zmienia logo.
Centrum Konferencyjne Adgar Plaza
Kilka słów:
• Organizatorzy spotkań zyskują do dyspozycji dwie nowe sale konferencyjne • Hasło „Ideas are born here” wyrażające główną ideę centrum staje się elementem jego logo • Już wkrótce dostępna będzie wirtualna wycieczka po obiekcie
Kasztanowe SPA
Mercure Racławice Dosłońce Conference&SPA
Kilka słów:
Medycyna estetyczna i kosmetologia przeszła ostatnimi laty swoistą rewolucję. Po zachwytach nad kosmetykami, które w 100% powstawały w laboratoriach, postanowiła wrócić do źródeł i słusznie. Natura kryje bowiem w sobie moce, których nie wyzwoli nawet najlepszy sztuczny kosmetyk. I nie musimy wybierać się nad Morze Martwe, czy sprowadzać z zagranicy wulkaniczne błoto, gdyż rośliny, rosnące w naszym kraju kryją również wiele zaskakujących właściwości. Przyjrzyjmy się zatem kasztanom.
Kasztanoterapia w Dosłońcu
Mercure Racławice Dosłońce Conference&SPA
Kilka słów:
W jesiennym SPA menu w Hotelu Dosłońce Conefrence & SPA pojawił się zabieg oparty o właściwości kasztanów. Na bazie kosmetyków la Cremerie opracowano autorski rytuał o działaniu wyszczuplająco-regenerującym.
Nowe kulinarne kreacje na sezon jesień/zima 2011 r.
PR
Kilka słów:
Janusz Korzyński, szef kuchni hotelu Westin zaprezentował nową kartę dań restauracji Fusion. W tym sezonie postawił na soczyste kolory (fioletowe ziemniaczki, salsa z mango) oraz szlachetne i delikatne dodatki (kaszmirowe curry, orientalny mus z marchewki „Masala Kafe”).
Moda w Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Pokaz kolekcji jesień-zima 2011/2012 Simple Creative Products
Stanisław Bobowski – nowy Szef Kuchni w Radisson Blu Kraków: „Nie lubię kompromisów”
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Od lipca tego roku hotel Radisson Blu w Krakowie ma nowego Szefa Kuchni. Został nim Stanisław Bobowski – doskonały kucharz z wieloletnim doświadczeniem. Jaki jest jego pomysł na kuchnię krakowskiego hotelu?
Cztery pory roku – Tatry z perspektywy gości Mercure Kasprowy Zakopane
PR
Kilka słów:
Mercure Kasprowy Zakopane zaprasza do udziału w pierwszej edycji konkursu fotograficznego „Cztery pory roku”, który pokaże piękno Tatr w obiektywie fotograficznym gości hotelu. Ten wyjątkowy konkurs ma na celu ukazanie jak zmienia się uroda polskich gór w czasie całego roku – 12 miesięcy trwania całej akcji stwarza fotografom amatorom niezwykły potencjał – ujęć, kolorów, tematów.
Katarzyna Bobowska z Centrum Konferencyjnego Adgar Plaza nominowana w konkursie Osobowość Roku MICE Poland 2010
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Warszawa, 6 grudnia 2010 r. – Katarzyna Bobowska, zarządca Centrum Konferencyjnego Adgar Plaza na warszawskim Mokotowie została nominowana do nagrody Osobowość Roku MICE Poland 2010 w kategorii Menedżer Obiektu.
Szlak Renesansu w Tarnowie i Szymbarku
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Zaproszenie do zwiedzania i udziału w autokarowym objeździe studyjnym
Jedyny taki hotel na świecie!
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Eko certyfikat BS 8901 dla hotelu Radisson Blu w Krakowie.