Artykuły i poradniki Kuchnia:
BSH DOŁĄCZA DO ADGAR PARK WEST!
Centrum Konferencyjne Adgar Plaza
Kilka słów:
Wiodący producent sprzętu gospodarstwa domowego wynajął 400 m kw. na biuro w kompleksie przy Alejach Jerozolimskich 181 w Warszawie.
Mistrzowie kulinarni podczas Targów EuroGastro 2014
J Krzysiek
Kilka słów:
Podczas 18. Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro 2014, które odbędą się w dniach 26-28 marca br. w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie, będzie można spotkać kulinarnych mistrzów. Obecność potwierdzili Robert Sowa, Teo Vafidis oraz Marcin Budynek, którzy od lat popularyzują sztukę kulinarną.
Sale konferencyjne na 1000 osób
J Krzysiek
Kilka słów:
Konferencja na 1000 osób to duże przedsięwzięcie, dlatego do organizacji takiego spotkania potrzebny jest odpowiedni obiekt. Przedstawiamy Państwu cztery sale konferencyjne, które są w stanie pomieścić taką liczbę uczestników.
Uczta polskich smaków w Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
W styczniu w ramach Bufetu Surf&Turf w hotelu Radisson Blu Kraków gości zaskoczy regionalna kuchnia polska. Na talerzach zagoszczą przysmaki podhalańskie, podkarpackie, lubelskie, wielkopolskie i inne. To dobra okazja by w jednym miejscu skosztować potraw i lokalnych przysmaków znajdujących się w kanonie kulinarnym tak wielu zakątków kraju.
Poczuj zimę na TT Warsaw
M-S-M
Kilka słów:
Podczas XXI Międzynarodowych Targów Turystycznych TT Warsaw jeden z targowych sektorów będzie dedykowany miłośnikom zimy. Organizator, MT Targi Polska, ponownie zorganizuje Event Zimowy skupiający firmy, które posiadają ofertę oraz zapewniają atrakcje związane z wypoczynkiem o tej porze roku. Na miejscu będzie można spróbować jazdy na nartach i posmakować kuchni narciarskiej.
PLEBISCYT BEST HOTEL AWARD 2013 ZAKOŃCZONY!!!
PR
Kilka słów:
Już po raz trzeci w branży hotelarskiej zostały przyznane nagrody Best Hotel Award 2013.
Tajemnice tajskiej kuchni w Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Kto spróbuje ten polubi. Dlaczego kuchnia tajska tak łatwo zdobywa nasze serca i podniebienia? Do rozwikłania zagadki w czym tkwi jej sekret i tajemnica zaprasza Radisson Blu hotel Kraków, który w ramach listopadowego bufetu Surf&Turf serwuje w swojej restauracji najlepsze smakołyki tego kraju.
Zorganizuj konferencję, szkolenie czy spotkanie biznesowe w Chorwacji
PR
Kilka słów:
Klienci coraz częściej poszukują na konferencję, szkolenie czy spotkanie biznesowe nowych miejsc, którymi pozytywnie zaskoczą swoich pracowników i partnerów biznesowych. Chorwacka Dalmacja jest idealnym miejscem do realizacji tego typu przedsięwzięć na europejskim poziomie.
Dziczyzna i Grzyby – jesienne przysmaki w Milk&Co
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Złota polska jesień to bogactwo dojrzałych owoców i warzyw w otoczeniu ciepłych barw różnokolorowych liści. Aromat suszonych grzybów i jabłek dojrzałych w słońcu wypełnia kuchenne zaplecza. Wraz z nadejściem października restauracja Milk&Co w Radisson Blu Hotel Kraków serwuje najlepsze dania jesieni przygotowane na bazie dziczyzny i grzybów.
Konferencje i szkolenia - dlaczego nie Łódź?
M-S-M
Kilka słów:
Konferencje – w XXI wieku jeden z najskuteczniejszych i najczęściej wykorzystywanych przez szefów i dyrektorów sposób na przekazanie lub nauczenie czegoś swoich pracowników. Jest to tak genialny pomysł, a przy okazji tak modny, że prezesi coraz częściej organizują takie przedsięwzięcia i łączą, np. z wyjazdami integracyjnymi czy delegacją.