Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Kuchnia:

Radisson Blu Hotel Kraków: jesień w amerykańskim stylu

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Kuchnia amerykańska? To nie tylko fast food. To obfitość i różnorodność smaków – soczyste amerykańskie steki, oryginalne hamburgery, czekoladowe brownie, a także wiele innych przysmaków będzie można skosztować w ramach wrześniowego bufetu Surf&Turf serwowanego w restauracji Milk&Co w Radisson Blu Hotel Kraków.

Radisson Blu Hotel Kraków: jesień w amerykańskim stylu

Więcej

Teppanyaki – kulinarne show w Radisson Blu Hotel, Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Nutka orientu w wakacyjny letni dzień. Widowiskowy styl kuchni japońskiej, wspaniałe świeże dania przygotowywane na oczach gości – od lipca teppanyaki w Krakowie można odkryć tylko w Radisson Blu Hotel.

Teppanyaki – kulinarne show w Radisson Blu Hotel, Kraków

Więcej

Święto Soli w Zamku Żupnym w Wieliczce

PR

Kilka słów:

Jak zawsze w czerwcu w drugą niedzielę miesiąca (9.06.2013 r.) - zapraszamy do Muzeum Żup Krakowskich w Wieliczce na imprezę plenerową „Święto Soli”.

Święto Soli w Zamku Żupnym w Wieliczce

Więcej

KOLEJNE INWESTYCJE W HOTELU PIASKOWY *** W PSZCZYNIE W pokojach zainstalowano telewizory firmy LG

Cebula Beata

Kilka słów:

Trzygwiazdkowy hotel Piaskowy w Pszczynie konsekwentnie modernizuje swoje wyposażenie. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom swoich gości, unowocześnił system telewizyjny dostępny w pokojach hotelowych oraz zainstalował wysokiej klasy telewizory firmy LG.

KOLEJNE INWESTYCJE W HOTELU PIASKOWY ***  W PSZCZYNIE W pokojach zainstalowano telewizory firmy LG

Więcej

Targi EuroGastro - najważniejsze wydarzenie dla branży HoReCa

J Krzysiek

Kilka słów:

Zakończyły się XVII Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro, będące najistotniejszym wydarzeniem w branży HoReCa. Swoją ofertę zaprezentowało 267 wystawców, a targi odwiedziło ponad 19 000 osób. Ponad 600 słuchaczy skorzystało ze szkoleń branżowych. Impreza wystawiennicza zorganizowana przez firmę MT Targi Polska odbyła się w dniach 20-22 marca 2013 w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie przy ul. Marsa 56c.

Targi EuroGastro - najważniejsze wydarzenie dla branży HoReCa

Więcej

ODKRYJ SZCZAWNICĘ NA NOWO

M-S-M

Kilka słów:

Tętni życiem, gromadzi artystów i biznesmenów. Turyści zjeżdżają z różnych stron Polski i świata by podziwiać wysiłki spadkobierców hrabiego Stadnickiego w dążeniu do przywrócenia historycznego wyglądu tego miasta. Co w tym mieście jest tak niezwykłego?

ODKRYJ SZCZAWNICĘ NA NOWO

Więcej

Festiwal Teo Vafidisa w trakcie Targów EuroGastro 2013

M-S-M

Kilka słów:

XVII Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro to szansa dla młodych, utalentowanych kucharzy do sprawdzenia swoich umiejętności w konkursach towarzyszących VIII Festiwalowi Kuchni Greckiej oraz V Festiwalowi Carvingu. Oba wydarzenia odbędą się pierwszego dnia targów, tj. 20 marca 2013, w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie przy ul. Marsa 56c.

Festiwal Teo Vafidisa w trakcie Targów EuroGastro 2013

Więcej

TARGI GASTRO-HOTEL KOŁOBRZEG

PR

Kilka słów:

Gastro – Hotel to najważniejsze targi regionalne odbywające się w miastach o wzmożonym ruchu turystycznym. Na kolejną edycję zaprosiliśmy w lutym do nadmorskiego Kołobrzegu.

TARGI GASTRO-HOTEL KOŁOBRZEG

Więcej

Gastro-Hotel- Ponad 20 edycji!

PR

Kilka słów:

To już kolejny rok podróży z Targami Gastro-Hotel po turystycznej mapie Polski i jak co roku zapraszamy do Kołobrzegu.

Gastro-Hotel- Ponad 20 edycji!

Więcej

Lekcja gotowania w Radisson Blu Hotel Kraków za zimowy deser

PR

Kilka słów:

Aby sprawić sobie odrobinę przyjemności w leniwy zimowy wieczór, nic nie zastąpi przygotowania pysznego deseru. Teraz pojawia się okazja do kulinarnych fantazji – trwa nowy konkurs Facebook zorganizowany przez Radisson Blu Hotel Kraków. Pomysłodawca przepisu na najciekawszy deser weźmie udział w lekcji gotowania prowadzonej przez Stanisława Bobowskiego – Szefa Kuchni hotelu.

Lekcja gotowania w Radisson Blu Hotel Kraków za zimowy deser

Więcej

Strona: 19 10 11 12 1318

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.