Artykuły i poradniki Kuchnia:
Radisson Blu Hotel Kraków: jesień w amerykańskim stylu
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Kuchnia amerykańska? To nie tylko fast food. To obfitość i różnorodność smaków – soczyste amerykańskie steki, oryginalne hamburgery, czekoladowe brownie, a także wiele innych przysmaków będzie można skosztować w ramach wrześniowego bufetu Surf&Turf serwowanego w restauracji Milk&Co w Radisson Blu Hotel Kraków.
Teppanyaki – kulinarne show w Radisson Blu Hotel, Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Nutka orientu w wakacyjny letni dzień. Widowiskowy styl kuchni japońskiej, wspaniałe świeże dania przygotowywane na oczach gości – od lipca teppanyaki w Krakowie można odkryć tylko w Radisson Blu Hotel.
Święto Soli w Zamku Żupnym w Wieliczce
PR
Kilka słów:
Jak zawsze w czerwcu w drugą niedzielę miesiąca (9.06.2013 r.) - zapraszamy do Muzeum Żup Krakowskich w Wieliczce na imprezę plenerową „Święto Soli”.
KOLEJNE INWESTYCJE W HOTELU PIASKOWY *** W PSZCZYNIE W pokojach zainstalowano telewizory firmy LG
Cebula Beata
Kilka słów:
Trzygwiazdkowy hotel Piaskowy w Pszczynie konsekwentnie modernizuje swoje wyposażenie. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom swoich gości, unowocześnił system telewizyjny dostępny w pokojach hotelowych oraz zainstalował wysokiej klasy telewizory firmy LG.
Targi EuroGastro - najważniejsze wydarzenie dla branży HoReCa
J Krzysiek
Kilka słów:
Zakończyły się XVII Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro, będące najistotniejszym wydarzeniem w branży HoReCa. Swoją ofertę zaprezentowało 267 wystawców, a targi odwiedziło ponad 19 000 osób. Ponad 600 słuchaczy skorzystało ze szkoleń branżowych. Impreza wystawiennicza zorganizowana przez firmę MT Targi Polska odbyła się w dniach 20-22 marca 2013 w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie przy ul. Marsa 56c.
ODKRYJ SZCZAWNICĘ NA NOWO
M-S-M
Kilka słów:
Tętni życiem, gromadzi artystów i biznesmenów. Turyści zjeżdżają z różnych stron Polski i świata by podziwiać wysiłki spadkobierców hrabiego Stadnickiego w dążeniu do przywrócenia historycznego wyglądu tego miasta. Co w tym mieście jest tak niezwykłego?
Festiwal Teo Vafidisa w trakcie Targów EuroGastro 2013
M-S-M
Kilka słów:
XVII Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro to szansa dla młodych, utalentowanych kucharzy do sprawdzenia swoich umiejętności w konkursach towarzyszących VIII Festiwalowi Kuchni Greckiej oraz V Festiwalowi Carvingu. Oba wydarzenia odbędą się pierwszego dnia targów, tj. 20 marca 2013, w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie przy ul. Marsa 56c.
TARGI GASTRO-HOTEL KOŁOBRZEG
PR
Kilka słów:
Gastro – Hotel to najważniejsze targi regionalne odbywające się w miastach o wzmożonym ruchu turystycznym. Na kolejną edycję zaprosiliśmy w lutym do nadmorskiego Kołobrzegu.
Gastro-Hotel- Ponad 20 edycji!
PR
Kilka słów:
To już kolejny rok podróży z Targami Gastro-Hotel po turystycznej mapie Polski i jak co roku zapraszamy do Kołobrzegu.
Lekcja gotowania w Radisson Blu Hotel Kraków za zimowy deser
PR
Kilka słów:
Aby sprawić sobie odrobinę przyjemności w leniwy zimowy wieczór, nic nie zastąpi przygotowania pysznego deseru. Teraz pojawia się okazja do kulinarnych fantazji – trwa nowy konkurs Facebook zorganizowany przez Radisson Blu Hotel Kraków. Pomysłodawca przepisu na najciekawszy deser weźmie udział w lekcji gotowania prowadzonej przez Stanisława Bobowskiego – Szefa Kuchni hotelu.