Artykuły i poradniki Kuchnia:
Hotele na Śląsku
M-S-M
Kilka słów:
Czas mija, zmieniają się miasta, zmieniają się całe regiony. Tak też jest w przypadku Śląska, który stał się niezwykle interesującym regionem naszego kraju.
Targi Gastro-Hotel w Zakopanem - podsumowanie
PR
Kilka słów:
Gastro – Hotel to najważniejsze targi regionalne odbywające się w miastach słynących ze wzmożonego ruchy turystycznego Kołobrzeg, Mikołajki, Zakopane, Wrocław i Karpacz.
Hotel BoniFaCio Spa & Sport Resort – specjalizacja sposobem na sukces
PR
Kilka słów:
Pod Warszawą dobiega końca budowa hotelu BoniFaCio Spa & Sport Resort. Obiekt jest już w fazie wykończeniowej, a jego otwarcie planowane jest na jesień tego roku.
KREATYWNA KUCHNIA MISTRZÓW Innowacyjne przedsięwzięcie Targów Gastro-Hotel
M-S-M
Kilka słów:
TARGI – SZKOLENIA- POKAZY – KONKURSY ZAKOPANE 30 maja – 1 czerwca
Sezon turystyczny na Mazowszu – otwarty
Michalska Małgorzata
Kilka słów:
Zakończyły się XVII Targi Turystyki i Wypoczynku LATO 2012
Hotel St. Bruno **** - KURORT W SERCU MAZUR
Hotel St. Bruno
Kilka słów:
W Giżycku, nad Kanałem Łuczańskim łączącym jeziora Niegocin i Kisajno, XIV-wieczny zamek otrzymał nowe życie jako luksusowy czterogwiazdkowy hotel St. Bruno.
Targi Gastro-Hotel -podsumowanie z targów w Kolobrzegu
M-S-M
Kilka słów:
Gastro – Hotel to najważniejsze targi regionalne odbywające się w miastach słynących ze wzmożonego ruchy turystycznego Kołobrzeg, Mikołajki, Zakopane, Wrocław i Karpacz/Szklarska Poręba.
KREATYWNA KUCHNIA MISTRZÓW Innowacyjne przedsięwzięcie Targów Gastro-Hotel
M-S-M
Kilka słów:
Ideą Kuchni Mistrzów jest stworzenie na targach Gastro-Hotel miejsca wymiany myśli, uwag i spostrzeżeń, a także platformy biznesowej...
Książka kucharska ‘Blu Mood Food’ od hotelu Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Krakowski hotel Radisson Blu przygotował książkę kucharską – Blu Mood Food. Zawiera ona 54 przepisy polecane przez Szefów Kuchni z sześciu polskich hoteli należących do sieci Rezidor. Premiera książki odbędzie się 25 stycznia na profilu Facebook hotelu Radisson Blu Kraków, gdzie będą publikowane przepisy.
Miesiąc ostryg w restauracji Fusion
Sheraton Warsaw Hotel
Kilka słów:
Szef kuchni restauracji Fusion w hotelu Westin Warsaw przez miesiąc będzie proponował menu ostrygowe. Te luksusowe owoce morza poda na wiele sposobów: surowe, zapiekane, grillowane i w tempurze. Menu będzie dostępne w restauracji do połowy lutego.