Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Kuchnia:

Prawdziwe Święta czasem odpoczynku

Mercure Racławice Dosłońce Conference&SPA

Kilka słów:

Nasz kraj słynie z zamiłowania do tradycji. Daje nam ona poczucie bezpieczeństwa. Podczas, gdy nasi zachodni sąsiedzi wykorzystują czas świąteczny na szaleństwa na stokach, zagraniczne wycieczki, my ciężko pracujemy w kuchniach, sklepach, sprzątamy, zapraszamy gości, a gdy kończą się Święta, padamy zmęczeni, ale zadowoleni, że tradycji stało się zadość.

Prawdziwe Święta czasem odpoczynku

Więcej

Na Mazurach kwatery, ośrodki wypoczynkowe, hotele…

M-S-M

Kilka słów:

Różnorodność krajobrazu, dostępnych atrakcji jak i miejsc na noclegi na Mazurach jest bardzo bogata. Niektórzy twierdzą, że ten region zimą „śpi”, jednak nic bardziej mylnego – Mazury zimą tętnią życiem i to jeszcze jak!

Na Mazurach kwatery, ośrodki wypoczynkowe, hotele…

Więcej

Bursztyn, Morze, Zamki i Solidarność promują Województwo Pomorskie na rynku turystyki biznesowej

PR

Kilka słów:

Relacja z konferencji "Gdańsk & Region where business meets - cztery produktu turystyki biznesowej"

Bursztyn, Morze, Zamki i Solidarność promują Województwo Pomorskie na rynku turystyki biznesowej

Więcej

Impreza weselna dla klientów w designerskim hotelu

angelo Hotel Katowice

Kilka słów:

Katowice, 30 listopada 2011r. – Para młoda, tort weselny, zespół muzyczny, oczepiny – goście i partnerzy angelo Hotel Katowice czuli się jak na prawdziwym weselu. W ten nietypowy sposób w sobotę 26 listopada hotel zaprezentował swoje podwoje i standard obsługi prawie 200 osobom ze swojego otoczenia biznesowego.

Impreza weselna dla klientów w designerskim hotelu

Więcej

Najlepsze dania z Tajlandii w Radisson Blu Hotel, Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu przez cały listopad zaprasza na wyśmienite dania kuchni tajskiej. W czwartki piątki i soboty w ramach bufetu Surf&Turf dania z Tajlandii serwowane są razem z rybami i najlepszymi owocami morza.

Najlepsze dania z Tajlandii w Radisson Blu Hotel, Kraków

Więcej

Kuchnia Mistrzów - Innowacyjne przedsięwzięcie Targów Gastro-Hotel

Gastro-Hotel

Kilka słów:

Do Kuchni Mistrzów na dyskusję o gastronomi, hotelarstwie i najnowszych trendach rynkowych przy wykwintnym poczęstunku zapraszamy wraz ze Stowarzyszeniem Kucharzy Kujaw i Pomorza wszystkich zawodowo związanych z branżą HoReCa, a zwłaszcza kucharzy, przedstawicieli organizacji kulinarnych, restauratorów oraz hotelarzy. „Kuchnia mistrzów” to doskonała platforma wymiany myśli, komunikacji i transakcji biznesowych. Zapraszamy!

Kuchnia Mistrzów - Innowacyjne przedsięwzięcie Targów Gastro-Hotel

Więcej

Targi Gastro-Hotel Wrocław- podsumowanie

Gastro-Hotel

Kilka słów:

Za nami trzy edycje targów Gastro-Hotel - w Kołobrzegu, Mikołajkach, Bielsku-Białej. W sezonie jesiennym zaprosiliśmy branżę gastronomiczną i hotelarską na targi do Wrocławia.

Targi Gastro-Hotel  Wrocław- podsumowanie

Więcej

ZŁOTE LAURY GASTRO - HOTEL ROZDANE!

PR

Kilka słów:

Organizator Targów Gastro-Hotel powołał do życia kolejną ambitną formułę, której misją jest rozwój, promowanie i aktywizacja branż gastronomicznej, hotelarskiej i cukierniczej. By uhonorować najbardziej aktywnych, innowacyjnych uczestników rynku ufundowano Laur Gastro-Hotel – wyróżnienie, które ma być znakiem jakości, profesjonalizmu i rzetelności jego laureatów.

ZŁOTE LAURY GASTRO - HOTEL ROZDANE!

Więcej

Targi Gastro-Hotel - informacje o targach we Wrocławiu

PR

Kilka słów:

Informacje o targach Gastro-Hotel we Wrocławiu. 5 – 7 października, hala AWF.

Targi Gastro-Hotel - informacje o targach we Wrocławiu

Więcej

Nowe kulinarne kreacje na sezon jesień/zima 2011 r.

PR

Kilka słów:

Janusz Korzyński, szef kuchni hotelu Westin zaprezentował nową kartę dań restauracji Fusion. W tym sezonie postawił na soczyste kolory (fioletowe ziemniaczki, salsa z mango) oraz szlachetne i delikatne dodatki (kaszmirowe curry, orientalny mus z marchewki „Masala Kafe”).

Nowe kulinarne kreacje na sezon jesień/zima 2011 r.

Więcej

Strona: 112 13 14 15 1618

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.