Artykuły i poradniki Kuchnia:
IBB Andersia Hotel w Poznaniu - wywiad z Dyrektorem
J Krzysiek
Kilka słów:
Wywiad z Panem Marcinem Woźniakiem - Dyrektorem IBB Andersia Hotel w Poznaniu.
SŁONECZNE KONFERENCJE 2011 W AIRPORT HOTEL OKĘCIE!
Airport Hotel Okęcie
Kilka słów:
CZAS TRWANIA PROMOCJI 01.07 - 02.09.2011
Kurki w stylu fusion
The Westin Warsaw
Kilka słów:
Szef kuchni hotelu Westin – Janusz Korzyński przygotował wyjątkowe menu kurkowe. Karta dań kusi warzywami przygotowywanymi w mongolskim woku, zapachem egzotycznych ziół i delikatnością grzybów.
Zawodniczki EuroBasket 2011 wybrały angelo Hotel Katowice
PR
Kilka słów:
Mistrzostwa Europy w koszykówce kobiet zaczynają się 18 czerwca. 21 spotkań zostanie rozegranych w katowickim Spodku. Koszykarki 8 krajów – m.in. Polski, Hiszpanii, Grecji, Francji - już od 16 czerwca będą zbierać siły w angelo Hotel Katowice.
Mocny początek lata w Dosłońcu
PR
Kilka słów:
Działający od sześciu miesięcy Hotel Dosłońce Conference & SPA wkracza z gorącą ofertą w początek lata. Kusi letnimi zapachami, smakiem i beztroską gorących letnich dni...
Indyjska kuchnia w Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Kolor, zapach, a przede wszystkim smak – w Indiach wszystko jest trzy razy bardziej intensywne. By przekonać się jak smakują tamtejsze potrawy wystarczy w kwietniu wybrać się do restauracji Milk&Co w Radisson Blu Hotel, Kraków.
Wiosna fusion – organiczne menu w hotelu Westin
PR
Kilka słów:
Restauracja Fusion w warszawskim hotelu Westin wprowadziła do swojej oferty nowe wiosenne menu, w którym znajdą się produkty organiczne. Kunszt szefa kuchni sprawia, że wiosenne lekkie menu smakuje wspaniale, a przy okazji pozwoli zadbać o sylwetkę.
Surf & Turf - gorący duet owoców morza i doskonałych mięs w Radisson Blu Hotel Kraków
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Co zrobić by ostatnim tygodniom polskiej zimy dodać nieco gorącego śródziemnomorskiego słońca? Odpowiedź znajduje się w kuchni... a dokładniej w coraz bardziej u nas lubianych daniach Surf&Turf. W marcu szczególnie poleca je Piotr Pabisiak – Szef Kuchni hotelu Radisson Blu w Krakowie.
Kulinarna sztuka Chin w Radisson Blu Hotel, Kraków
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
We czwartek 3 lutego Chińczycy powitali swój Nowy Rok – rok królika. Tego samego dnia Hotel Radisson Blu w Krakowie otworzył chiński bufet Surf&Turf. Gong Bao, Yo Xang, sajgonki i inne smakowitości przyrządzają tu w lutym Xu Xi – Szef Kuchni z Chin oraz Piotr Pabisiak – Szef Kuchni hotelu Radisson Blu.
WIECZÓR WENECKI – PASTA & VINO W RESTAURACJI WAVE SHERATON SOPOT, CONFERENCE CENTER & SPA
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Restauracja WAVE zaprasza w piątek, 21.01.2011 w kulinarną podróż do Wenecji, która odbędzie się w godzinach 18:30 - 22:30. Podczas ‘Wieczoru Weneckiego - Pasta & Vino’ mistrzowie kuchni na oczach gości przygotują włoskie specjały i wprowadzą w świat śródziemnomorskich smaków. Wieczór połączony zostanie z opisem włoskich wyrobów i regionalnych win przez Pawła Białęckiego, jednego z najlepszych polskich sommelierów .