Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Kuchnia:

IBB Andersia Hotel w Poznaniu - wywiad z Dyrektorem

J Krzysiek

Kilka słów:

Wywiad z Panem Marcinem Woźniakiem - Dyrektorem IBB Andersia Hotel w Poznaniu.

IBB Andersia Hotel w Poznaniu - wywiad z Dyrektorem

Więcej

SŁONECZNE KONFERENCJE 2011 W AIRPORT HOTEL OKĘCIE!

Airport Hotel Okęcie

Kilka słów:

CZAS TRWANIA PROMOCJI 01.07 - 02.09.2011

SŁONECZNE KONFERENCJE 2011 W AIRPORT HOTEL OKĘCIE!

Więcej

Kurki w stylu fusion

The Westin Warsaw

Kilka słów:

Szef kuchni hotelu Westin – Janusz Korzyński przygotował wyjątkowe menu kurkowe. Karta dań kusi warzywami przygotowywanymi w mongolskim woku, zapachem egzotycznych ziół i delikatnością grzybów.

Kurki w stylu fusion

Więcej

Zawodniczki EuroBasket 2011 wybrały angelo Hotel Katowice

PR

Kilka słów:

Mistrzostwa Europy w koszykówce kobiet zaczynają się 18 czerwca. 21 spotkań zostanie rozegranych w katowickim Spodku. Koszykarki 8 krajów – m.in. Polski, Hiszpanii, Grecji, Francji - już od 16 czerwca będą zbierać siły w angelo Hotel Katowice.

Zawodniczki EuroBasket 2011 wybrały angelo Hotel Katowice

Więcej

Mocny początek lata w Dosłońcu

PR

Kilka słów:

Działający od sześciu miesięcy Hotel Dosłońce Conference & SPA wkracza z gorącą ofertą w początek lata. Kusi letnimi zapachami, smakiem i beztroską gorących letnich dni...

Mocny początek lata w Dosłońcu

Więcej

Indyjska kuchnia w Radisson Blu Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Kolor, zapach, a przede wszystkim smak – w Indiach wszystko jest trzy razy bardziej intensywne. By przekonać się jak smakują tamtejsze potrawy wystarczy w kwietniu wybrać się do restauracji Milk&Co w Radisson Blu Hotel, Kraków.

Indyjska kuchnia w Radisson Blu Kraków

Więcej

Wiosna fusion – organiczne menu w hotelu Westin

PR

Kilka słów:

Restauracja Fusion w warszawskim hotelu Westin wprowadziła do swojej oferty nowe wiosenne menu, w którym znajdą się produkty organiczne. Kunszt szefa kuchni sprawia, że wiosenne lekkie menu smakuje wspaniale, a przy okazji pozwoli zadbać o sylwetkę.

Wiosna fusion – organiczne menu w hotelu Westin

Więcej

Surf & Turf - gorący duet owoców morza i doskonałych mięs w Radisson Blu Hotel Kraków

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Co zrobić by ostatnim tygodniom polskiej zimy dodać nieco gorącego śródziemnomorskiego słońca? Odpowiedź znajduje się w kuchni... a dokładniej w coraz bardziej u nas lubianych daniach Surf&Turf. W marcu szczególnie poleca je Piotr Pabisiak – Szef Kuchni hotelu Radisson Blu w Krakowie.

Surf & Turf - gorący duet owoców morza i doskonałych mięs w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Kulinarna sztuka Chin w Radisson Blu Hotel, Kraków

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

We czwartek 3 lutego Chińczycy powitali swój Nowy Rok – rok królika. Tego samego dnia Hotel Radisson Blu w Krakowie otworzył chiński bufet Surf&Turf. Gong Bao, Yo Xang, sajgonki i inne smakowitości przyrządzają tu w lutym Xu Xi – Szef Kuchni z Chin oraz Piotr Pabisiak – Szef Kuchni hotelu Radisson Blu.

Kulinarna sztuka Chin w Radisson Blu Hotel, Kraków

Więcej

WIECZÓR WENECKI – PASTA & VINO W RESTAURACJI WAVE SHERATON SOPOT, CONFERENCE CENTER & SPA

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Restauracja WAVE zaprasza w piątek, 21.01.2011 w kulinarną podróż do Wenecji, która odbędzie się w godzinach 18:30 - 22:30. Podczas ‘Wieczoru Weneckiego - Pasta & Vino’ mistrzowie kuchni na oczach gości przygotują włoskie specjały i wprowadzą w świat śródziemnomorskich smaków. Wieczór połączony zostanie z opisem włoskich wyrobów i regionalnych win przez Pawła Białęckiego, jednego z najlepszych polskich sommelierów .

WIECZÓR WENECKI – PASTA & VINO W RESTAURACJI WAVE  SHERATON SOPOT, CONFERENCE CENTER & SPA

Więcej

Strona: 113 14 15 16 17 18

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.