Artykuły i poradniki Kuchnia:
Aktywność i podreperowanie zdrowia w SPA, w sanatoriach i w ośrodkach agroturystycznych
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Od chwili pojawienia się na świecie człowiek musi zmagać się z wpływami środowiska. Dzisiaj, kiedy przemysł i technika na Ziemi są daleko posunięte, nawet przy usilnych staraniach nie udaje się zniwelować do końca ich niszczycielskich skutków.
Mięsne szaleństwo w restauracji Fusion w hotelu Westin
The Westin Warsaw
Kilka słów:
Warszawa, 23 lutego 2010 r. - Restauracja Fusion w hotelu The Westin Warsaw wprowadziła zupełnie nową i unikalną na rynku warszawskim ofertę – Meat@Fusion. Mięso z różnych stron świata, nieznane dotąd smaki i stacje gotowania na żywo.
Ruszyła Akademia Kulinarna
The Westin Warsaw
Kilka słów:
www.akademia-kulinarna.pl to przepisy przygotowane przez szefów kuchni pięciogwiazdkowych hoteli Bristol, Sheraton i Westin. Blog kulinarny mistrzów kuchni to zbiór porad, przepisów i opowieści kulinarnych, które sprawią, że gotowanie stanie się prawdziwą przyjemnością.
Szef o podróżach…
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Każda podroż jest inna, wyjątkowa i niepowtarzalna. Odkrywanie nowych miejsc jest dla mnie zawsze fascynujące.
Szybki lunch w Westinie
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Restauracja Fusion w hotelu The Westin Warsaw wprowadziła nową ofertę lunchową – AlterLunch Fusion . Obok standardowego menu bufetowego od 11 stycznia br., lokal zaoferuje również mini menu lunchowe – serwowane do stołu.
Sylwestrowa noc w hotelu Sheraton Kraków
Sheraton Grand ***** Krakow
Kilka słów:
Krakowski Hotel Sheraton już po raz szósty zaprasza gości na wyjątkowy Bal Sylwestrowy. Zgodnie z tradycją zabawa odbędzie się w hotelowym Atrium, a tuż po północy jego szklany dach rozbłyśnie tysiącem kolorów, dzięki niezwykłemu, prywatnemu pokazowi sztucznych ogni.
Profesjonalna organizacja konferencji. Poradnik krok po kroku.
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Konferencja czy kongres to prestiżowe wydarzenie wymagające umiejętności doskonałego zgrania wielu czynników, planowania, realizowania i koordynowania działań. Na początku jest wizja przedsięwzięcia. Droga do jej realizacji - długa, kręta i pełna przeszkód i niespodzianek. Tych ostatnich nie da się uniknąć - można jednak być na nie przygotowanym.
Top Hotel 2009: nominacje dla hoteli Qubus
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Trwa głosowanie w ramach tegorocznej, drugiej już edycji plebiscytu Top Hotel. Wśród nominowanych do nagrody znalazły się trzy obiekty sieci Qubus Hotel.
Kwiaty na talerzu. Restauracja Fusion przedłuża lato
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Oryginalne połączenie kuchni fusion z kwiatami jadalnymi to nowa propozycja szefa kuchni hotelu Westin – Janusza Korzyńskiego. Lawenda, orchidea, roże – to tylko niektóre składniki nowego menu. Kulinarno – kwiatowe kompozycje będą serwowane w restauracji Fusion przez dwa tygodnie.
Azjatycki szef kuchni w Sopockim Sheratonie
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Sopot, 9 lipca 2009, Hotel Sheraton Sopot, Conference Center & Spa zatrudnił szefa kuchni z Filipin. Jonard Pacho Bautista odpowiedzialny będzie za tworzenie karty dań nowej restauracji InAzia, jak również wprowadzenie nieznanych do tej pory w Polsce przysmaków kuchni orientalnej.