Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Kuchnia:

5 detali – na co zwraca uwagę gość hotelu?

WP

Kilka słów:

Jeżeli jesteś właścicielem hotelu lub pensjonatu, to znasz zasady konkurencyjności rynku. Klient ma oczekiwania, które są zazwyczaj dość wysokie. Poniżej opisujemy 5 detali, które mają największe znaczenie dla klienta hotelu. Ocena hotelu jest często uzależniona od drobnych szczegółów i dlatego bardzo istotne są opinie i rekomendacje innych klientów oraz znajomych. Czy jesteś przygotowany na przyjęcie gości? Sprawdź!

5 detali – na co zwraca uwagę gość hotelu?

Więcej

Nowoczesna kuchnia, czyli za czym szaleją Polacy?

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

W kwestii smaku ambitni i utalentowani kucharze z Radisson Blu Hotel Kraków nie idą na ustępstwa - doceniają smak tradycyjnych polskich potraw ale nie boją się eksperymentować. W marcu proponują gościom restauracji Milk&Co najlepsze polskie specjały w nowej odsłonie, która może zaskoczyć, zadziwić, zachwycić...

Nowoczesna kuchnia, czyli za czym szaleją Polacy?

Więcej

20 lat Targów EuroGastro - historia smakiem pisana

LA

Kilka słów:

Już za niespełna trzy miesiące odbędą się jubileuszowe 20. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro. Historia targów to także historia wielu firm, kulinarnych osobowości, a przede wszystkim rozwoju sektora HoReCa w Polsce. W ciągu dwóch dekad Targi EuroGastro zmieniały się, by stać się jednym z najważniejszych wydarzeń dla biznesu gastronomicznego w kraju.

20 lat Targów EuroGastro - historia smakiem pisana

Więcej

Targi TT Warsaw - podróż dookoła świata w klasie biznes

LA

Kilka słów:

Nie bez powodu Międzynarodowe Targi Turystyczne TT Warsaw uznawane są za największe wydarzenie branży w Polsce. 23. edycja targów, podczas której została zaprezentowana oferta ponad 450 wystawców z 47 krajów świata, zgromadziła przedstawicieli biznesu turystycznego oraz pasjonatów podróżowania.

Targi TT Warsaw - podróż dookoła świata w klasie biznes

Więcej

Nie tylko wesele, ale także ślub w plenerze

Centrum Konferencyjno-Szkoleniowe Boss

Kilka słów:

Malownicze otoczenie Hotelu Boss zachęca do organizowania uroczystości i przyjęć na świeżym powietrzu. Dzięki zmianie prawa wiele par może urzeczywistnić marzenia o ślubie w plenerze.

Nie tylko wesele, ale także ślub w plenerze

Więcej

Konferencje nie muszą być nudne

WP

Kilka słów:

Jeszcze do niedawna uczestnictwo w konferencji kojarzyło się w naszym kraju powszechnie z koniecznością udziału w długich, niekończących się spotkaniach lub wykładach i wszechogarniającą nudą. Na szczęście obecnie tego rodzaju sytuacje to przeszłość, bowiem już od pewnego czasu na mapie Polski pojawia się coraz więcej miejsc oferujących kompleksową obsługę wszelkiego rodzaju spotkań biznesowych, konferencji, wyjazdów integracyjnych czy nawet międzynarodowych kongresów.

Konferencje nie muszą być nudne

Więcej

Indyjskie czwartki w Radisson Blu Hotel Kraków

M-S-M

Kilka słów:

W kwietniu Radisson Blu Hotel Kraków serwuje kulinarną podróż po Indiach. Ze wschodu na zachód i z północy na południe – menu obfitować będzie w rozmaite smakołyki z tego rozległego kraju.

Indyjskie czwartki w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Jak wybrać zaprawę klejową do płytek ceramicznych?

WP

Kilka słów:

Gdy budujemy nawy dom lub remontujemy stary zawsze nadejdzie czas jego wykończenia i położenia płytek ceramicznych. Płytki kładziemy wewnątrz mieszkania – kuchnia, łazienka i na zewnątrz – balkon, taras, elewacja i czasem ganek. Aby płytki dobrze trzymały się podłoże należy je nie tylko starannie położyć, ale co ważniejsze, dobrać odpowiednie komponenty.

Jak wybrać zaprawę klejową do płytek ceramicznych?

Więcej

Mistrzowskie Targi EuroGastro

M-S-M

Kilka słów:

Zbliżające się 19. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro umożliwią miłośnikom kuchni poznanie oferty gastronomicznej, będą również okazją do spotkania kulinarnych autorytetów. Po raz pierwszy szef kuchni Artur Świerżewski, który specjalizuje się w daniach kuchni myśliwskiej, zorganizuje konkurs „Smaki dziczyzny”. Tradycyjnie odbędą się pokazy oraz konkursy: „Kulinarny Talent 2015” Roberta Sowy, „Gotuj lokalnie” Marcina Budynka i Festiwal Kuchni Greckiej Teo Vafidisa.

Mistrzowskie Targi EuroGastro

Więcej

Rodzinne ferie w Górach Izerskich

Cottonina Hotel & Mineral SPA Resort

Kilka słów:

Cottonina Villa & Mineral SPA Resort zaprasza na wypoczynek i dobrą zabawę

Rodzinne ferie w Górach Izerskich

Więcej

Strona: 16 7 8 9 1018

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.