Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Kuchnia:

Sprawozdanie: V Europejskie Targi Produktów Regionalnych 2014

J Krzysiek

Kilka słów:

W dniach: 10-17 sierpnia 2014 r. na Dolnej Równi Krupowej odbyły się : V Europejskie Targi Produktów Regionalnych

Sprawozdanie: V Europejskie Targi Produktów Regionalnych 2014

Więcej

Hotele Scandic w Polsce pierwszymi hotelami sieciowymi z certyfikatem EU Ecolabel

Scandic Wrocław

Kilka słów:

Scandic to jeden z czołowych liderów w kwestiach środowiskowych na rynku hotelarskim. Teraz to również pierwsza sieć hotelowa w Polsce, której udało się sprostać niezwykle restrykcyjnym kryteriom Unii Europejskiej, w rezultacie czego hotele Scandic Gdańsk i Scandic Wrocław otrzymały oficjalny certyfikat EU Ecolabel.

Hotele Scandic w Polsce pierwszymi hotelami sieciowymi z certyfikatem EU Ecolabel

Więcej

Gdzie polecieć na luksusowe wakacje?

WP

Kilka słów:

Masz dość miejsc, w których chmary turystów przeszkadzają w spokojnym odpoczynku, a atrakcje oferowane przez hotele i biura podróży są bliźniaczo podobne i różni je tylko okolica? Wybierz się na ekskluzywne wakacje, które będziesz pamiętać bardzo długo. Odpoczywaj w pięknych miejscach, korzystaj ze SPA, słuchaj muzyki pod wodą i naucz się strzelać z łuku.

Gdzie polecieć na luksusowe wakacje?

Więcej

Konferencja w restauracji – plusy i minusy

WP

Kilka słów:

Dobrych miejsc do organizacji konferencji jest sporo. Aby wydarzenie było w pełni udane, warto wybrać takie, które zapewni nie tylko odpowiednią przestrzeń, ale także dodatkowe usługi dla pełnego zadowolenia uczestników. Właśnie dlatego coraz częściej konferencje organizowane są w restauracjach.

Konferencja w restauracji – plusy i minusy

Więcej

Grillowe przysmaki w Radisson Blu Hotel Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

W czerwcu w bufecie Surf&Turf restauracji Milk&Co zagoszczą znakomite potrawy z soczystych truskawek i wspaniałe grillowane dania. Stanisław Bobowski, Szef Kuchni Radisson Blu Hotel Kraków szczególnie poleca polski sezonowany antrykot oraz ryby i owoce morza we wspaniałych aranżacjach.

Grillowe przysmaki w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Nowoczesne technologie w gastronomii

A

Kilka słów:

Nie tylko w nowoczesnych firmach informatycznych i komputerowych w zastosowaniu są nowoczesne technologie i programy ułatwiające dokonywanie obowiązków zawodowych. Również i w innych branżach działalności gospodarczej, które na pozór mogą w ogóle nie być związane z informatyką i cyfryzacją, można zastosować z powodzeniem dedykowane oprogramowanie komputerowe. Najlepszym tego przykładem jest gastronomia.

Nowoczesne technologie w gastronomii

Więcej

Szparagowe królestwo w Radisson Blu Hotel Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

W maju w bufecie Surf&Turf krakowskiego hotelu Radisson Blu serwowane będą szparagi. Te niezwykle zdrowe warzywa smakują wspaniale w towarzystwie mięs, ryb, z sosem, grillowane, smażone czy gotowane – Stanisław Bobowski Szef Kuchni Radisson Blu Hotel Kraków przyrządzi je na wszystkie najsmaczniejsze sposoby.

Szparagowe królestwo w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Pikantne Indie w sercu Krakowa

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

W kwietniu w bufecie Surf&Turf krakowskiego Radisson Blu Hotel królować będzie kuchnia indyjska. Znakomite dania, orientalne przyprawy, oryginalne składniki, świeże ryby i owoce morza to recepta na udaną indyjską kolację.

Pikantne Indie w sercu Krakowa

Więcej

Marzec na ostro, czyli smak Meksyku w Radisson Blu Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Kuchnia meksykańska jest ogromnie zróżnicowana i nie bez przyczyny mówi się, że należy do najbardziej urozmaiconych na świecie. Tym bardziej warto skosztować jej oryginalnych przysmaków serwowanych w ramach bufetu Surf&Turf w Radisson Blu Hotel Kraków. Jedno jest pewne – będzie ostro!

Marzec na ostro, czyli smak Meksyku w Radisson Blu Kraków

Więcej

Hotel Matecznik – budujemy hotel z Natury

M-S-M

Kilka słów:

Hotel Matecznik, powstający dumnie w Białowieży, sercu Krainy Żubra, przygotowuje się do wiosny i sezonu urlopowego. Do otwarcia obiektu pozostało tylko kilka miesięcy.

Hotel Matecznik – budujemy hotel z Natury

Więcej

Strona: 17 8 9 10 1118

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.