Artykuły i poradniki Maż:
Centra konferencyjne i hotele w budowie
J Krzysiek
Kilka słów:
W ciągu kilku najbliższych lat o ponad 50 wzrośnie liczba obiektów konferencyjnych w Polsce – trwa budowa wielu nowoczesnych ośrodków, które będą przystosowane do organizacji konferencji, kongresów, targów czy wydarzeń kulturalnych.
SŁONECZNE KONFERENCJE 2011 W AIRPORT HOTEL OKĘCIE!
Airport Hotel Okęcie
Kilka słów:
CZAS TRWANIA PROMOCJI 01.07 - 02.09.2011
Hotel NARVIL Conference & Spa wybrał nazwy sal konferencyjnych
PR
Kilka słów:
W hotelu NARVIL Conference & Spa, który obecnie powstaje w Serocku nad Narwią zostały wybrane nazwy 32 sal konferencyjnych.
Kurki w stylu fusion
The Westin Warsaw
Kilka słów:
Szef kuchni hotelu Westin – Janusz Korzyński przygotował wyjątkowe menu kurkowe. Karta dań kusi warzywami przygotowywanymi w mongolskim woku, zapachem egzotycznych ziół i delikatnością grzybów.
Lato Pełne wrażeń w Płocku – specjalna oferta HOTELU HERMAN
PR
Kilka słów:
Nowo otwarty, 4-gwiazdkowy HOTEL HERMAN, mieszczący się w samym centrum Płocka, zaprasza na „Lato Pełne Wrażeń” w Płocku.
Duży ruch na stronie www powodem do radości?
PR
Kilka słów:
Przedsiębiorcy dokładają wszelkich starań, by strony internetowe ich firm były odwiedzane często i przez możliwie dużą liczbę użytkowników Sieci. Okazać się jednak może, że pomimo dużego ruchu na stronie, przedsiębiorca wciąż nie wie dokładnie czego oczekuje klient i nie ma odpowiedniego wpływu na procesy decyzyjne Internauty. Powstaje więc pytanie: w jaki sposób nakłonić odwiedzających, aby zamiast samego przeglądania witryny, dokonali również zakupu lub rezerwacji?
Twój hotel przyszłości
PR
Kilka słów:
Siedzisz w hotelowym biurze, dookoła szum faksów, drukarek i komputerów. W recepcji znowu problem, panuje grypa i pracuje tylko jedna osoba. Nie ma kto zadzwonić po taksówkę, nikt nie odbiera telefonu. Cała obsługa wyjechała na Bahamy, bo tam cieplej i więcej płacą, a nowi pracownicy słabo sobie jeszcze radzą i mają problemy z obsługą zagranicznych gości. Co gorsza, szefa marketingu przejęła konkurencja.
Szparagowa wiosna w Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Jeśli maj – to szparagi. Są znakomite na otwarcie kulinarnej wiosny, kiedy to zaczynamy rozsmakowywać się w świeżych warzywach. W maju szparagi są najlepsze, dlatego właśnie teraz zagościły w menu restauracji Milk&Co w hotelu Radisson Blu w Krakowie.
Indyjska kuchnia w Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Kolor, zapach, a przede wszystkim smak – w Indiach wszystko jest trzy razy bardziej intensywne. By przekonać się jak smakują tamtejsze potrawy wystarczy w kwietniu wybrać się do restauracji Milk&Co w Radisson Blu Hotel, Kraków.
Miesiąc z kaczką orientalną w roli głównej w restauracji The Oriental
Sheraton Warsaw Hotel
Kilka słów:
Od 4 kwietnia karta dań restauracji The Oriental w warszawskim Sheratonie zdominowana zostanie przez kaczkę orientalną. Szef kuchni Aprochet Inboom serwować ją będzie na wiele sposobów, jednak zawsze pieczoną w tradycyjny orientalny sposób oraz z typowymi dla tej części świata przyprawami: korą cynamonową, anyżem, a także dodatkami jak liczi.