Artykuły i poradniki Maż:
Sale konferencyjne latem…
KJ
Kilka słów:
Sezon wakacyjny to okres, w którym liczba konferencji spada, powód jest oczywisty – sezon urlopowy nie sprzyja organizowaniu konferencji naukowych, czy biznesowych. Czemu jednak nie spróbować połączyć przyjemnego z pożytecznym i nie zorganizować konferencję w jednym z nadmorskich kurortów podczas wakacji?
Surf & Turf - gorący duet owoców morza i doskonałych mięs w Radisson Blu Hotel Kraków
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Co zrobić by ostatnim tygodniom polskiej zimy dodać nieco gorącego śródziemnomorskiego słońca? Odpowiedź znajduje się w kuchni... a dokładniej w coraz bardziej u nas lubianych daniach Surf&Turf. W marcu szczególnie poleca je Piotr Pabisiak – Szef Kuchni hotelu Radisson Blu w Krakowie.
Festiwal najwspanialszych dań z homara w warszawskim Sheratonie
Sheraton Warsaw Hotel
Kilka słów:
Marzec upłynie w warszawskim Sheratonie pod hasłem króla skorupiaków. Przez cały miesiąc w restauracji The Oriental będzie można spróbować wyśmienitych dań z homarem w roli głównej.
Blue Orchid SPA w Radisson Blu Hotel Kraków – wiosenne zabiegi w nowym studio urody i masażu
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Wraz z początkiem marca Radisson Blu Hotel w Krakowie otworzył studio urody i masażu. Nowoczesny gabinet Blue Orchid SPA powstał tutaj z myślą o osobach kochających urodę, ceniących sobie masaże i usługi kosmetyczne najwyższej jakości. Dlaczego właśnie teraz warto skorzystać z jego oferty?
Kulinarna sztuka Chin w Radisson Blu Hotel, Kraków
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
We czwartek 3 lutego Chińczycy powitali swój Nowy Rok – rok królika. Tego samego dnia Hotel Radisson Blu w Krakowie otworzył chiński bufet Surf&Turf. Gong Bao, Yo Xang, sajgonki i inne smakowitości przyrządzają tu w lutym Xu Xi – Szef Kuchni z Chin oraz Piotr Pabisiak – Szef Kuchni hotelu Radisson Blu.
Atrakcyjne pakiety dla miłośników sportów zimowych w hotelach marki Mercure
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Stoki, trasy i wyciągi czekają na narciarzy
Ostrygi i Małże – szlachetny duet w krakowskim Radissonie
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu zaprasza na wykwintną ucztę - w styczniowym menu królują owoce morza – ostrygi i małże.
Tajlandia w Krakowie
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu przez cały listopad zaprasza na wyśmienite dania kuchni tajskiej.
Spotkanie z Małgorzatą Kalicińską i weekend
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Małgorzata Kalicińska była gościem specjalnym Mercure Mrongovia Resort & SPA od 11 do 14 listopada 2010 r. Hotel zorganizował niezwykły WEEKEND NAD ROZLEWISKIEM dla wszystkich wielbicieli bestsellerowych powieści tej popularnej autorki oraz serialu „Dom nad rozlewiskiem”. Przedłużony listopadowy weekend w Mrągowie był niepowtarzalną okazją nie tylko na spotkanie z pisarką, ale także na odpoczynek i relaks.