Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Producent:

Konferencja: Event Manager – Człowiek Renesansu

PR

Kilka słów:

Nie od dzisiaj wiadomo, że event manager to człowiek-orkiestra. Uniwersalna jednostka do zadań specjalnych i rzeczy niemożliwych „na wczoraj”. Poza wnikliwą znajomością rynku eventowego, najnowszych trendów i narzędzi, a także posiadania ogólnej wiedzy marketingowej musi dysponować o wiele szerszym zasobem wiedzy do swojej pracy.

Konferencja: Event Manager – Człowiek Renesansu

Więcej

Wystawa TELETECHNIKA 2012, 12-14 marca EXPO XXI, Warszawa

PR

Kilka słów:

Wystawa TELETECHNIKA to wspólna impreza targowa przedstawicieli wszystkich specjalności teletechnicznych i elektrotechnicznych. Wystawa skierowana jest do producentów i dystrybutorów urządzeń, doradców, projektantów, wykonawców i administratorów związanych z szeroko pojętą branżą teletechniczną.

Wystawa TELETECHNIKA 2012, 12-14 marca EXPO XXI, Warszawa

Więcej

Innowacyjne produkty na Targach WorldHotel 2011

PR

Kilka słów:

Wyposażenie audiowizualne hotelu i restauracji, szeroki wybór mebli, innowacyjne systemy podłogowe, personalizowane kosmetyki i galanteria hotelowa czy najnowsze oprogramowania - to tylko niektóre z propozycji blisko 100 wystawców, którzy zaprezentują swoją ofertę podczas Targów WorldHotel 2011.

Innowacyjne produkty na Targach WorldHotel 2011

Więcej

Moda w Radisson Blu Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Pokaz kolekcji jesień-zima 2011/2012 Simple Creative Products

Moda w Radisson Blu Kraków

Więcej

Stanisław Bobowski – nowy Szef Kuchni w Radisson Blu Kraków: „Nie lubię kompromisów”

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Od lipca tego roku hotel Radisson Blu w Krakowie ma nowego Szefa Kuchni. Został nim Stanisław Bobowski – doskonały kucharz z wieloletnim doświadczeniem. Jaki jest jego pomysł na kuchnię krakowskiego hotelu?

Stanisław Bobowski – nowy Szef Kuchni w Radisson Blu Kraków: „Nie lubię kompromisów”

Więcej

Kolejne inwestycje w Qubus Hotel Wrocław

Qubus Hotel Wrocław

Kilka słów:

Goście Qubus Hotel Wrocław korzystać mogą z zupełnie nowych materacy i łóżek.

Kolejne inwestycje w Qubus Hotel Wrocław

Więcej

Sale konferencyjne ze sprzętem do tłumaczeń symultanicznych

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Wiele konferencji odbywa się z udziałem zagranicznych gości, co wymaga od organizatorów zapewnienia odpowiedniej komunikacji pomiędzy jej uczestnikami. Zadbanie o sprzęt do tłumaczeń symultanicznych jest rozwiązaniem tego problemu.

Sale konferencyjne ze sprzętem do tłumaczeń symultanicznych

Więcej

Ogólnopolska Konferencja - Organizacje zbiorowego zarządu od kuchni - fakty i mity opłat dla ZAIKS, STOART, ZPAV

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Czy możliwa jest muzyka bez opłat? Dlaczego i na jakiej podstawie opłacam ZAIKS, STOART czy ZPAV? Czy można nie płacić? Czy dozwolony użytek wyłącza opłaty dla ZAIKS? Czy korzystając z muzyki internetowej trzeba płacić ZAIKS, STOART, ZPAV? Czy abonament radiowo- telewizyjny wyłącza opłaty dla stowarzyszeń artystów? Czy za licencje CC oraz Open Source też trzeba opłacać organizacjom zbiorowego zarządu? Jak to naprawdę jest z tymi opłatami- za co, kiedy i na jakiej podstawie trzeba płacić i czy istnieje możliwość publicznego odtwarzania muzyki bez opłat?

Ogólnopolska Konferencja - Organizacje zbiorowego zarządu od kuchni - fakty i mity opłat dla ZAIKS, STOART, ZPAV

Więcej

Mini recital Lee Leet w Cafe Bristol

Le Meridien Bristol

Kilka słów:

Kawiarnia w hotelu Le Meridien Bristol zaprasza na przedświąteczny koncert Lee Leet.

Mini recital Lee Leet w Cafe Bristol

Więcej

Konkursy cukiernicze Eko-ciastko 2010 podczas Targów Gastro Hotel

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

W dniach 6-8 października w Hali AWF przy ul. Paderewskiego 35 we Wrocławiu odbędą się dedykowane dla branży gastronomiczno-hotelarskiej targi Gastro- Hotel. Dolnośląska Loża Kulinarna przy współpracy organizatora targów oraz Urzędu Marszałkowskiego organizuje w trakcie „Gastro Hotel” konkursy cukiernicze przeznaczone zarówno dla amatorów, jak też profesjonalistów.

Konkursy cukiernicze Eko-ciastko 2010 podczas Targów Gastro Hotel

Więcej

Strona: 117 18 19 20 21 22

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.