Nowe menu restauracji SomePlace Else w warszawskim hotelu Sheraton

Warszawa, 21 października 2009 r. - Od dziś restauracja SomePlace Else w warszawskim Sheratonie będzie oferować nową, jesienno - zimową kartę dań, która rozgrzeje nawet największych zmarźluchów.

Nowe menu przygotowane przez Artura Grajbera, szefa kuchni hotelu, na sezon jesień – zima oferować będzie dania kuchni Tex-Mex. Sam szef szczególnie poleca stek z antrykotu, steak T-bone i empanadas (smażone pierożki z tuńczykiem).
 
Dodatkową nowością będzie grafika menu, a także znajdujące się w nim ciekawostki na temat alkoholi. 


W nowym menu znajdą się m. in.: 


* „Santa fe BBQ” Pork Ribs – wędzone żeberka wieprzowe z pieczonym ziemniakiem
i sałatką colesław 41 PLN

* T – Bone Steak (450g) – steak marynowany w ziołach, podany z ćwiartkami ziemniaków, mixem sałat z dodatkiem kukurydzy i fasoli 160 PLN


* Lamb Chop Salad – sałatka z grillowanymi kotlecikami jagnięcymi, serem feta, warzywami, chipsami tortilla, fasolą i sosem tzatziki 55 PLN


* Czerwone tajskie curry z kurczakiem, bakłażanem i ryżem jaśminowym 41 PLN


* Suflet czekoladowy podany z gałką lodów waniliowych 22 PLN


Restauracja SomePlace Else znajduje się w warszawskim hotelu Sheraton i czynna jest w poniedziałki od 12.00 – 24.00, od wtorku do czwartku w godzinach 12.00 – 1.00, w piątek od 12.00 do 2.00, w sobotę 16.00 do 2.00 i w niedzielę od 12.00 do 23.00.

Źródło: PR

Klub Golfowy ''Lisia Polana'' jest obiektem sportowo-konferencyjnym mieszczącym się w przepięknej Dolinie Wkry zaledwie 45 km od centrum Warszawy w drodze na Gdańsk. Poza zapleczem golfowym na jakie składa się Mistrzowskiej Klasy 18-sto dołkowe pole oraz tereny do ćwiczeń posiadamy dwa ziemne korty tenisowe oraz duży teren wokół budynku.

Centrum Szkoleniowo Noclegowe HHM (Hegelmann.) oferuje ponad 700 miejsc noclegowych.
Wszyscy mogą tu odpocząć , zregenerować siły i przygotować się do dalszej podróży.