Sheraton Warsaw zaprasza na grzybowe kreacje kulinarne

Już od środy (25.08.2010) w restauracji The Olive najpopularniejsze i najsmaczniejsze dania z grzybami w roli głównej. Marcin Sasin – szef kuchni restauracji The Olive przygotował wykwintne grzybowe kreacje, które pobudzą zmysły a dla miłośników grzybów stanowią nie lada gratkę.
Przez cały wrzesień wielbiciele sztuki kulinarnej będą mogli delektować się wyszukanymi daniami. Zapraszamy na zupę kurkową oraz przepyszne smażone rydze. W menu znajdą się między innymi:
 
  • Zupa kurkowa z warzywami i jajkiem przepiórczym 24 pln
  • Tarta z grzybami, rukolą i szynką parmeńską z figowym kremem balsamicznym 32pln
  • Rydze smażone na maśle z szalotką z grzankami ziołowymi 40 pln
  • Prawdziwki w śmietanie z rozmarynem podane w chlebie 32 pln
  • Pierogi z nadzieniem grzybowym z kremowym sosem tymiankowym 32 pln
  • Sałatka z wędzonej kaczki ze smażonymi grzybami i pomidorkami cherry 34 pln
 
Smak potraw będą dopełniały specjalnie wyselekcjonowane wina.
 
Grzybowe menu będzie serwowane przez cały wrzesień w porze lunchu od poniedziałku do soboty. Natomiast przez cały dzień dostępne będzie w Lobby Barze oraz na patio restauracji The Olive.  
 
Restauracja The Olive znajduje się w hotelu Sheraton Warsaw i czynna jest w godzinach 6.30-10.30 oraz 12.00-16.00. Rezerwacji dokonać można pod numerem 22 450 6706.

Hotel Alpin to miejsce dla każdego. Bliskość stacji narciarskich, szlaków turystycznych, bezpośrednie wyjście z Hotelu na deptak ciągnący się wzdłuż górskiego potoku Żylicy oraz malowniczych pagórków, sprawia, iż z łatwością można korzystać z uroków Szczyrku oraz jego okolicy.

Kuter Port to stale rozwijający się ośrodek, posiadający nieograniczone możliwości aranżacji ponad 30 ha powierzchni w zakresie organizacji wszelkiego rodzaju wydarzeń w plenerze i w przestrzeni zamkniętej.