Promocja kuchni amerykańskiej w SomePlace Else przez cały listopada

Poznański pub SomePlace Else wprowadza nową propozycję dla wszystkich, którzy chcą spróbować prawdziwych rarytasów kuchni amerykańskiej. Kuchnia amerykańska kojarzy się w Polsce przede wszystkim z hamburgerami, popcornem oraz frytkami, a szefowie kuchni SomePlace Else chcą pokazać, że w tej kuchni można znaleźć jeszcze wiele innych interesujących dań m.in. ogromne i wyśmienite steki.
 W karcie znajdą się między innymi:
-T – bone Steak – polędwica i rostbef wołowy – 52 PLN
-New York Steak – rostbef wołowy – 38 PLN
-Rib Eye Steak – antrykot – 42 PLN
-Sirloin Steak – polędwica wołowa – 55 PLN
-Schab wieprzowy z kością – 32 PLN
– Polędwica cielęca – 69 PLN
Każdy stek podawany jest z 4 sosami: J.D. Tennessee Whiskey, BBQ, śmietanowo-pieprzowy oraz cheddar

 

Mięso wołowe cechuje mocny i charakterystyczny smak bardzo ceniony w gastronomi. Przygotowane na wiele sposobów i wykorzystywane do całej gamy dań pobudza wyobraźnię znanych kucharzy. Mnie osobiście najbardziej odpowiada w postaci porządnego kawałka grillowanego mięsa” – mówi szef kuchni Krystian Szopka – „ Lekka marynata powinna podnosić walory smakowe wołowiny,  a dodatki wypełniać całość. Właśnie w taki sposób wołowina podawana jest w Ameryce, gdzie cieszy się dużą popularnością”– dodaje szef.

Dla tych osób, które nie będą miały okazji wybrać się w najbliższym czasie na wycieczkę po Stanach wizyta w SomePlace Else może być przynajmniej wyprawą kulinarną, gdzie można skosztować i zachwycać się smakiem wołowiny oraz innymi propozycjami kuchni amerykańskiej.

Oprócz steków nie może zabraknąć również ogromnego amerykańskiego hamburgera czyli 2 grillowanych porcji mięsa wołowego zapieczonych z serem gouda oraz chrupiącym bekonem i plastrami pomidora. „Ten kto znajdzie w innej poznańskiej restauracji większego burgera i jest w stanie to udowodnić naszego otrzyma za darmo” – zapewniają barmani SomePlace Else

Promocja amerykańska to kolejna – po Niedzielnych Obiadach, Śródziemnomorskich Czwartkowych Kolacjach, Tajskich Smakach oraz Fiesta Mexicana – propozycja kulinarna hotelu, stworzona z myślą nie tylko o gościach hotelowych, ale przede wszystkim o mieszkańcach Poznania.
 
Na specjały kuchni amerykańskiej oraz ogromne koktajle SomePlace Else zaprasza codziennie od godziny 17:00,  a w niedziele od 12:00.
 
Więcej informacji o promocjach w SomePlace Else znajduje się na www.poznan.someplace-else.pl oraz na profilu SomePlace Else Poznan na Facebooku http://www.facebook.com/#!/someplace.else.poznan

Źródło: PR

Hotel Tobaco to starannie zaprojektowane pokoje utrzymane w pofabrycznym, loftowym klimacie.
Nasz obiekt łączy industrialną surowość z funkcjonalnością.
Tobaco to idealne miejsce na organizację spotkań i szkoleń, pobyty biznesowe i turystyczne.
Zaznaj gościnności zabytkowych murów fabryki relaksu!

Cottonina Hotel & Mineral SPA Resort zajmuje się w organizacją wyjątkowych pobytów integracyjnych i spotkań biznesowych. Komfortowe zaplecze konferencyjne zostało starannie zaprojektowane tak, aby łączyć funkcjonalność ze stylowym wystrojem. Umiejętność dopasowania się do potrzeb Klientów jest kluczem do sukcesu, który posiadają nasi specjaliści. Dzięki nabytemu doświadczeniu sporządzą ofertę na miarę najbardziej wyszukanych potrzeb.

Zorganizuj konferencję, event lub wypocznij w wyjątkowym miejscu, gdzie nowoczesność spotyka się z naturą i spokojem. Hotel VINNICA, położony w malowniczym Sygneczowie, niedaleko Krakowa i Wieliczki, oferuje przestronne sale konferencyjne, komfortowe pokoje i wyśmienitą kuchnię opartą na lokalnych produktach.

Dzięki profesjonalnej obsłudze, eleganckim wnętrzom i dogodnej lokalizacji, każda wizyta staje się wyjątkowym doświadczeniem. Szukasz miejsca, które zainspiruje i zachwyci? Hotel VINNICA to odpowiedź na Twoje potrzeby.