Szef kuchni hotelu The Westin Warsaw – Janusz Korzyński przygotował nowe sezonowe menu, które będzie obowiązywać jedynie przez miesiąc. W tym czasie w restauracji będzie można spróbować wyśmienitych dań, które z pewnością staną się rarytasem dla wielbicieli owoców morza. W karcie pojawią się między innymi:
- Przegrzebki i filet z ryby papuziej zapiekany w zabajone z zielonej herbaty i limonki, pieczony fenel i ostry sorbet z mango i carici w cenie 72 zł
- Ostrygi świeżo otwarte z szalotką w occie winnym i sosem ponzu z imbirem w cenie 58 zł
- Krem z pieczonego homara podany z owocami morza w cenie 32 zł
- Grillowany szaszłyk z krewetek, małż św. Jakuba i ostryg z kapustką bok choy
w tempurze w cenie 69 zł
Restauracja Fusion znajduje się w hotelu The Westin Warsaw i czynna jest od poniedziałku – piątku w godz. 6:30 – 10:30 i od 12.00 do 22.30, w weekendy i święta: od 7.00 do 10.30 i od 12.00 do 22.30. Restauracja Fusion słynie z oferowania dań, które są połączeniem egzotyki kuchni wschodu z wyrafinowaniem kuchni świata zachodniego.