Targi Gastro- Hotel zapraszają

Targi Gastro- Hotel to ciekawe i dostarczające wielu wrażeń, nie tylko wizualnych, ale także i smakowych, wydarzenie we wszystkich tych regionach gdzie są organizowane.
G a s t r o – H o t e l   

Targi Gastro- Hotel to ciekawe i dostarczające wielu wrażeń, nie tylko wizualnych, ale także i smakowych, wydarzenie we wszystkich tych regionach gdzie są organizowane. To możliwość spotkań z osobami z branży związanymi, na co dzień z gastronomią lub hotelarstwem, mające na celu wymianę doświadczeń oraz nawiązanie nowych i pielęgnowanie dotychczasowych kontaktów. Podczas każdej edycji swoje najnowsze i najlepsze produkty prezentują czołowi producenci, we współpracy z regionalnymi partnerami handlowymi, którzy najlepiej znają specyfikę danego regionu.

W 2011 roku zapraszamy do Mikołajek, Kołobrzegu, Bielsko-Białej, Wrocławia oraz Bydgoszczy.

G a s t r o  – H o t e l   t o   t a k ż e :

KONKURSY KULINARNE

Kulinarne konkursy to nieodłączna część targów Gastro – Hotel. Wszystkim kucharzom z danego regionu dają szanse sprawdzenia swoich umiejętności, a publiczności możliwość podpatrzenia, w jaki sposób gotują najlepsi. Nadzór kulinarny nad konkursami i wszystkimi wydarzeniami pełni Marek Widomski z The Culinary Institute In Cracow. Przy każdej edycji targów w danym regionie wyłaniani są laureaci, którzy walczą w wielkim finale konkursu Kulinarna Uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim. Kolejnym konkursem są Regionalne Sekrety Smaku. Uczestnicy tego konkursu maja za zadanie przygotować wybrane przez siebie danie regionalne i zaprezentować je w specjalnie dobranej aranżacji.
   

PROFESJONALNE SZKOLENIA

 

Szkolenia na targach Gastro – Hotel to wiele ciekawych wykładów i warsztatów. Przeznaczone są dla wszystkich pragnących wzbogacić swoją wiedzę gastronomiczno-hotelarską. Poruszamy zagadnienia t.j, optymalizacja gospodarki kadrami, mowa ciała i strefy dystansu, podawanie win i dekantacja, sposoby obsługi przyjęć okolicznościowych, tworzenie indywidualnej oferty, używanie tytułów służbowych i kurtuazyjnych a także wiele innych. Nad atrakcyjną ofertą szkoleń czuwa pani Teresa Kucharska z Centrum Kształcenia Sommelierów i Kadr Hotelarsko-Gastronomicznych.

Zapraszamy na szkolenia :

Zarządzanie w Hotelarstwie i Gastronomii,

Savior – Vivre  dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości,

Warunki sukcesu sprzedaży win w gastronomii,

Pokój hotelowy wraz z łazienką- przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa

Techniki obsługi przyjęć okolicznościowych w gastronomii

www.gastro-hotel.pl

 

Organizator Targów

Imprezy targowe – gastronomia i hotelarstwo

GASTRO-HOTEL Małgorzata Kryszak,

ul. Magazynowa 2 , 41-800 ZABRZE,

 tel. 32/ 376 08 60, fax.32/ 376 08 65 e-mail: targi@gastro-hotel.pl

Kompleks Hotelowy Manor House SPA położony jest 130 km na południe od Warszawy. Manor House SPA jest przyjazny dorosłym.
Nasze atuty to:
- jedyne w Polsce pokoje ofuro SPA z głębokimi wannami do kąpieli w japońskim stylu,
- Witalna Wioska SPA ze słowiańskimi rytuałami,
- Basen Ery Wodnika z wodą bez chloru idealną dla alergików,
- Łaźnie Rzymskie z wieczorem rzymskim,
- własna stadnina koni i kryta ujeżdżalnia
- golf wodny - Driving Range

Malowniczo położony nad brzegiem jeziora, w otulinie Mazurskiego Parku Krajobrazowego czterogwiazdkowy Hotel Robert’s Port Lake Resort & SPA jest idealnym miejscem wypoczynku na Mazurach.

Wygodne, klimatyzowane pokoje, wyśmienita kuchnia, restauracja z przeszkloną podłogą z widokiem na basen i panoramicznym widokiem na jezioro, przestronne i doskonale wyposażone sale szkoleniowe, ciekawe możliwości spędzania wolnego czasu oraz teren otoczony zielenią i lasami będą gwarancją udanego pobytu.

Pałac Żelechów jest kameralnym, luksusowym obiektem hotelowym położonym na terenie rozległego parku w województwie mazowieckim 87 km od Warszawy. Swoją wyjątkowość zawdzięcza połączeniu XVIII-wiecznej architektury oraz zabytkowego klimatu z perfekcyjnym, a także nowoczesnym wyposażeniem. To obiekt dla osób oczekujących najwyższego standardu, w ekskluzywnych, nowoczesnych wnętrzach.