Jonard Pacho Bautista swoja kulinarną przygodę rozpoczął 20 lat temu na Filipinach. Szef kuchni w swojej karierze pracował na największych i najbardziej luksusowych liniowcach świata – Voyager, Adventure i Brillinace. Dzięki temu doświadczeniu Jonard miał możliwość poszerzenia wiedzy i pozyskania nowych umiejętności w zakresie kuchni międzynarodowej. Szef kuchni z Dalekiego Wschodu poza kuchnią kraju rodzinnego, szczyci się również znajomością tajników kuchni japońskiej, chińskiej i wietnamskiej.
„Podróże oprócz wiedzy dają dużo radości. Uważam że życiowa satysfakcja i entuzjazm z jakim podchodzimy do naszych codziennych obowiązków mają bezpośredni wpływ na to co tworzymy” – mówi Jonard Pacho Bautista.
Joanard jest absolwentem Akademii Sztuk Pięknych i wielkim entuzjasta sztuki carvingu, czyli rzeźbienia w owocach, warzywach i lodzie.
W wolnym czasie uwielbia malować.
Restauracja InAzia to nowa restauracja w sopockim hotelu Sheraton, której otwarcie planowane jest na sierpień 2009 r.
Miejsce to wyróżnia innowacyjne podejście do kuchni orientalnej: komfortowa i przyjazna atmosfera w ciągu dnia i wysublimowane klimaty nocne. Koncepcja restauracji InAzja to rozkosz nie tylko dla podniebienia, ale również dla oczu i słuchu. Nasycenie kolorów użytych do dekoracji wnętrza cieszy oko, rozbrzmiewające w tle dźwięki relaksują, a spektakularne pokazy mistrzów kuchni na grill-u Teppanyaki czy też stacji Sushi będą zaskoczeniem dla miłośników kulinariów.
Źródło:
Hotel Sheraton Sopot, Conference Center & Spa
——————————————————————————–
Sheraton Sopot Hotel*****, Conference Center & Spa
Sheraton Warsaw Hotel
Sheraton***** Krakow