Gastro-Hotel- Ponad 20 edycji!

To już kolejny rok podróży z Targami Gastro-Hotel po turystycznej mapie Polski i jak co roku zapraszamy do Kołobrzegu.

To już kolejny rok podróży z Targami Gastro-Hotel po turystycznej mapie Polski i jak co roku zapraszamy do Kołobrzegu.

26 – 28 lutego (wtorek – czwartek) w kołobrzeskiej Hali Milenium na ul. Łopuskiego 38 czekać będzie na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkoleń, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.

Targi Gastro-Hotel to kameralny salon w profesjonalnej oprawie, dający możliwość spotkań B2B. To ciekawe wydarzenie dostarczające wielu wrażeń wizualnych i smakowych, pozwalające zapoznać się z najnowszymi trendami i technologiami.

CIEKAWE POKAZY

SPEEDBAR

Zapraszamy na pokazy trzykrotnego Mistrza Polski, Mistrza Europy, Chin i Dalekiego Wschodu oraz Wicemistrza Pucharu Świata w sztuce flair Krzysztofa Drabika – pseudonim artystyczny James Bond – Agent 007. Jego pokazy tak jak on są innowacyjne, eleganckie, pełne dynamiki i profesjonalizmu. Cechuje go pomysłowość, elastyczność i pracowitość. W czasie pokazu zmienia się w dziką , nieokiełznaną bestię. Jest szybki i nadzwyczaj dokładny.

 

 

 

CARVING

 

Sztuka rzeźbienia w warzywach i owocach ma swe korzenie w krajach azjatyckich. Efektownie wyrzeźbione owoce i warzywa zaskakują  kunsztem i precyzją, a jednocześnie przyciągają wzrok kształtem i bogatą kolorystyką.

Określenie „sztuka kulinarna” w pełni opisuje mistrzostwo Szefów Kuchni w przygotowaniu posiłku, a celem carvingu jest uczynienie tego jedzenia bardziej atrakcyjnym i apetycznym.
Zapraszamy na pokazy Dariusza Ślusarczyka na targach Gastro-Hotel.

SZKOLENIA

Na targach Gastro-Hotel w Kołobrzegu 26 – 28 lutego czeka na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkoleń, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.

  • Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii

  • Obsługa klienta w gastronomii. Twórcze podejście do sprzedaży i obsługi w gastronomii

  • Profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa

  • Techniki obsługi kelnerskiej

  • Wino w gastronomii

  • Savoir-vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości

 

 KONKURS

Zapraszamy do promocji obiektów oraz do wspólnej zabawy poprzez udział w konkursie:

Kulinarna Uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim – Bałtycka Kuchnia Regionalna

Szczegółowy program znajdziecie Państwo na www.gastro-hotel.pl

KONKURS DLA GOŚCI ODWIEDZAJĄCYCH


KOŁOBRZEG
26
– 28 lutego 2013
Ul.
Łopuskiego 38
wtorek –
środa 1000 – 1700
czwartek
1000– 1500
Tel. 32 376 08 60

targi@gastro-hotel.pl

Strefa biurowa znajduje się w nowoczesnym,przestronnym i w pełni wyposażonym trzykondygnacyjnym budynku.Oferujemy ponad 40 przestrzeni różnych rozmiarów od 25m2 do 58m2 mieszczących od 4 do 12 biurek,które mogą być idealnym miejscem dostosowanym do potrzeb zarówno niewielkich firm jak i większych organizacji.

Hotel 500 Tarnowo Podgórne położony jest jedynie 18 km od centrum stolicy Wielkopolski.
Hotel oferuje 170 komfortowych pokoi z bezpłatnym dostępem do Internetu oraz telewizją satelitarną.Z myślą o gościach biznesowych obiekt przygotował 11 klimatyzowanych sal konferencyjnych o wielkości od 35m2 do 350m2. Dzięki temu hotel może pochwalić się jednym z lepiej przygotowanych zapleczy szkoleniowych w obrębie Poznania i okolic. Wszystkie sale konferencyjne mają dostęp do światła dziennego.

Q Hotel Plus Wrocław Bielany to idealne miejsce na konferencję.To najnowszy i największy z obiektów sieci Q Hotel. Zlokalizowany w pobliżu węzła komunikacyjnego, liczący 201 pokoi i 3700 m² powierzchni eventowej hotel zalicza się do najbardziej funkcjonalnych obiektów konferencyjnych w Polsce.