Konferencja e-marketingowa Travel 2.0

Międzynarodowe Targi Poznańskie wspólnie z Grupą eholiday.pl oraz portalem hotelarskim HotelNews.pl organizują w dniach 19-20 października 2011r., ogólnopolską konferencję marketingową Travel 2.0.

Wśród prelegentów znajdą się blogerzy, konsultanci z zakresu SEO i pozycjonowania, specjaliści od e-mail marketingu, facebook i social media marketingu.

Podczas targów turystycznych Tour Salon 2011 zorganizowane zostaną również warsztaty marketingowe z Pozycjonowania stron turystycznych, Facebook i Social Media Marketingu oraz E-mail Marketingu. Warsztaty będą rozwinięciem tematów przedstawionych 19 października br., podczas pierwszego dnia konferencji Travel 2.0.

ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ!

 Więcej informacji na: www.travel20.pl

Plebiscyt Dobra Strona Turystyki

ZGŁOŚ SWOJĄ STRONĘ!

 „Dobra Strona Turystyki”, to jedyny w Polsce przegląd stron turystycznych, podczas którego specjaliści i praktycy z branży internetowej wyróżnią najbardziej interesujące witryny internetowe 2011 roku.

www.dobrastronaturystyki.pl

Klub Golfowy ''Lisia Polana'' jest obiektem sportowo-konferencyjnym mieszczącym się w przepięknej Dolinie Wkry zaledwie 45 km od centrum Warszawy w drodze na Gdańsk. Poza zapleczem golfowym na jakie składa się Mistrzowskiej Klasy 18-sto dołkowe pole oraz tereny do ćwiczeń posiadamy dwa ziemne korty tenisowe oraz duży teren wokół budynku.

Kuter Port to stale rozwijający się ośrodek, posiadający nieograniczone możliwości aranżacji ponad 30 ha powierzchni w zakresie organizacji wszelkiego rodzaju wydarzeń w plenerze i w przestrzeni zamkniętej.

Mieszczący się na wyspie okolonej fosą zamek wraz z 12 ha parkiem był w przeszłości jedną z najokazalszych rezydencji magnackich w Polsce. Był siedzibą króla Polski Stanisława Leszczyńskiego oraz książąt Sułkowskich. Sale paradne zamku wraz z wystawami eksponatów są udostępnione dla zwiedzających. Zamek jest obiektem konferencyjnym i miejscem organizacji wszelkiego rodzaju imprez firmowych i prywatnych. Posiada hotel w kategorii 3* oraz własną gastronomię z obszerną restauracją.