KREATYWNA KUCHNIA MISTRZÓW Innowacyjne przedsięwzięcie Targów Gastro-Hotel

Ideą Kuchni Mistrzów jest stworzenie na targach Gastro-Hotel miejsca wymiany myśli, uwag i spostrzeżeń, a także platformy biznesowej...

Ideą Kuchni Mistrzów jest stworzenie na targach Gastro-Hotel miejsca wymiany myśli, uwag i spostrzeżeń, a także platformy biznesowej, na której odbywać się może prezentacja rozwiązań, produktów i usług na zasadach znanych z cross-sellingu, prezentacji kontekstowej oraz innych zaawansowanych, nowoczesnych narzędzi marketingowych, sprzedażowych i Public Relations.

Kuchnia Mistrzów będzie wydzielona strefą zaaranżowaną i przygotowaną przez Stowarzyszenie Polskich Kucharzy i Cukierników Region Zachodniopomorski.

Tematem przewodnim będzie Zapomniana Kuchnia Regionalna Pomorza Zachodniego. W zespole ekspertów znaleźli się: Adam Dmyterko, Krzysztof Biłyj, Grzegorz Kędzior – Restauracja Pergola, Tadeusz Kisiel -Hotel Centrum, Norbert Dorobisz, Wojciech Bukowiecki – Hotel Ikar Plaza, Emilian Juszko -Marine Hotel, Bogumił Bartecki- Arka Medical Spa.  Sponsorzy projektu: Fagor , Dajar.

 

Jak urządzić otwartą kuchnię?


Do Kuchni Mistrzów na dyskusję o gastronomi, hotelarstwie i najnowszych trendach rynkowych przy wykwintnym poczęstunku zapraszamy wszystkich zawodowo związanych z branżą HoReCa, a zwłaszcza kucharzy, przedstawicieli organizacji kulinarnych, restauratorów oraz hotelarzy. Bez wątpienia Kuchnia Mistrzów stanie się doskonałą platforma wymiany myśli, komunikacji i transakcji biznesowych. Zapraszamy! 

SZKOLENIA

Na targach Gastro-Hotel w KOŁOBRZEGU 29 lutego – 2 marca czeka na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkoleń, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.

Pokój hotelowy wraz z łazienką – profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa.

CIEKAWE POKAZY


 

SPEED BAR – SHOW BARMAŃSKIE KRZYSZTOFA DRABIKA 

 

KONKURSY

 

Zapraszamy do promocji obiektów oraz do wspólnej zabawy poprzez udział w konkursie kulinarnym:

 

 

Kulinarna Uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim – Kuchnie Świata –TEX-MEX (konkurs nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski)

 

Szczegółowy program znajdziecie Państwo na www.gastro-hotel.pl

 

 

 

 

 

 

KOŁOBRZEG

 29 lutego – 2 marca hala MILENIUM

ul. Łopuskiego 38

środa – czwartek 1000 – 1700

piątek 1000-1500

Tel. 32 376 08 60 targi@gastro-hotel.pl

Airport Hotel Okęcie to nowoczesny hotel przy Lotnisku Chopina, oferujący 263 stylowe pokoje i apartamenty, centrum konferencyjne o powierzchni 2200 m² z 17 salami oraz bogatą ofertę gastronomiczną. Goście mogą korzystać z bezpłatnego shuttle busa, szybkiego Wi-Fi, strefy SPA i profesjonalnej obsługi. Eleganckie wnętrza inspirowane stylem lat 30. XX wieku tworzą wyjątkową atmosferę, idealną zarówno dla biznesu, jak i wypoczynku.

Jest to nowoczesny, w pełni klimatyzowany hotel o niepowtarzalnej atmosferze i wystroju wnętrz nawiązującym do stylu lat 30 – tych XX wieku, kiedy to latanie było elitarnym hobby.
W Airport Hotel Okęcie znajdują się 263 komfortowo wyposażone pokoje i apartamenty

Jaworowy Dwór to hotel gdzie znajdą Państwo Wyjątkowe połączenie
komfortu noclegowego i profesjonalnej przestrzeni konferencyjnej.
Położony jest w malowniczej okolicy Trębki Nowe, w odległości 40 km od
Warszawy. Oferujemy 20 wygodnych pokoi. Każdy pokój jest starannie
urządzony i wyposażony w udogodnienia, aby zapewnić komfortowy
wypoczynek

Pałac Mortęgi to zabytkowy kompleks budynków, położony we wsi Mortęgi na Warmii i Mazurach. Wcześniej budynek służył jako Uniwersytet Ludowy, biuro Rolniczej Spółdzielni Produkcyjnej „Przyszłość” oraz jako przedszkole. W roku 2013 rozpoczęły się prace, aby budynek przekształcić w pierwotny pałac i stworzyć obecne miejsce Pałac Mortęgi Hotel&Spa.