KREATYWNA KUCHNIA MISTRZÓW Innowacyjne przedsięwzięcie Targów Gastro-Hotel

Ideą Kuchni Mistrzów jest stworzenie na targach Gastro-Hotel miejsca wymiany myśli, uwag i spostrzeżeń, a także platformy biznesowej...

Ideą Kuchni Mistrzów jest stworzenie na targach Gastro-Hotel miejsca wymiany myśli, uwag i spostrzeżeń, a także platformy biznesowej, na której odbywać się może prezentacja rozwiązań, produktów i usług na zasadach znanych z cross-sellingu, prezentacji kontekstowej oraz innych zaawansowanych, nowoczesnych narzędzi marketingowych, sprzedażowych i Public Relations.

Kuchnia Mistrzów będzie wydzielona strefą zaaranżowaną i przygotowaną przez Stowarzyszenie Polskich Kucharzy i Cukierników Region Zachodniopomorski.

Tematem przewodnim będzie Zapomniana Kuchnia Regionalna Pomorza Zachodniego. W zespole ekspertów znaleźli się: Adam Dmyterko, Krzysztof Biłyj, Grzegorz Kędzior – Restauracja Pergola, Tadeusz Kisiel -Hotel Centrum, Norbert Dorobisz, Wojciech Bukowiecki – Hotel Ikar Plaza, Emilian Juszko -Marine Hotel, Bogumił Bartecki- Arka Medical Spa.  Sponsorzy projektu: Fagor , Dajar.

 

Jak urządzić otwartą kuchnię?


Do Kuchni Mistrzów na dyskusję o gastronomi, hotelarstwie i najnowszych trendach rynkowych przy wykwintnym poczęstunku zapraszamy wszystkich zawodowo związanych z branżą HoReCa, a zwłaszcza kucharzy, przedstawicieli organizacji kulinarnych, restauratorów oraz hotelarzy. Bez wątpienia Kuchnia Mistrzów stanie się doskonałą platforma wymiany myśli, komunikacji i transakcji biznesowych. Zapraszamy! 

SZKOLENIA

Na targach Gastro-Hotel w KOŁOBRZEGU 29 lutego – 2 marca czeka na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkoleń, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.

Pokój hotelowy wraz z łazienką – profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa.

CIEKAWE POKAZY


 

SPEED BAR – SHOW BARMAŃSKIE KRZYSZTOFA DRABIKA 

 

KONKURSY

 

Zapraszamy do promocji obiektów oraz do wspólnej zabawy poprzez udział w konkursie kulinarnym:

 

 

Kulinarna Uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim – Kuchnie Świata –TEX-MEX (konkurs nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski)

 

Szczegółowy program znajdziecie Państwo na www.gastro-hotel.pl

 

 

 

 

 

 

KOŁOBRZEG

 29 lutego – 2 marca hala MILENIUM

ul. Łopuskiego 38

środa – czwartek 1000 – 1700

piątek 1000-1500

Tel. 32 376 08 60 targi@gastro-hotel.pl

Idealne miejsce do zatrzymania się podczas imprez na Stadionie Narodowym. Niedaleka stacja metra Trocka umożliwia szybki dojazd do centrum. Stare Miasto w zasięgu ręki. Dogodny dojazd do centów handlowych Arkadia i M1.

Pałac Wojanów to nowoczesne centrum konferencyjne osadzone w murach romantycznej rezydencji dworskiej. Kompelks hotelowy dysponuje 3 salami konferencyjnymi, 2 bankietowymi, 91 pokojami dla 196 gości oraz strefą SPA&Wellness

Mieszczący się na wyspie okolonej fosą zamek wraz z 12 ha parkiem był w przeszłości jedną z najokazalszych rezydencji magnackich w Polsce. Był siedzibą króla Polski Stanisława Leszczyńskiego oraz książąt Sułkowskich. Sale paradne zamku wraz z wystawami eksponatów są udostępnione dla zwiedzających. Zamek jest obiektem konferencyjnym i miejscem organizacji wszelkiego rodzaju imprez firmowych i prywatnych. Posiada hotel w kategorii 3* oraz własną gastronomię z obszerną restauracją.