KREATYWNA KUCHNIA MISTRZÓW Innowacyjne przedsięwzięcie Targów Gastro-Hotel

Ideą Kuchni Mistrzów jest stworzenie na targach Gastro-Hotel miejsca wymiany myśli, uwag i spostrzeżeń, a także platformy biznesowej...

Ideą Kuchni Mistrzów jest stworzenie na targach Gastro-Hotel miejsca wymiany myśli, uwag i spostrzeżeń, a także platformy biznesowej, na której odbywać się może prezentacja rozwiązań, produktów i usług na zasadach znanych z cross-sellingu, prezentacji kontekstowej oraz innych zaawansowanych, nowoczesnych narzędzi marketingowych, sprzedażowych i Public Relations.

Kuchnia Mistrzów będzie wydzielona strefą zaaranżowaną i przygotowaną przez Stowarzyszenie Polskich Kucharzy i Cukierników Region Zachodniopomorski.

Tematem przewodnim będzie Zapomniana Kuchnia Regionalna Pomorza Zachodniego. W zespole ekspertów znaleźli się: Adam Dmyterko, Krzysztof Biłyj, Grzegorz Kędzior – Restauracja Pergola, Tadeusz Kisiel -Hotel Centrum, Norbert Dorobisz, Wojciech Bukowiecki – Hotel Ikar Plaza, Emilian Juszko -Marine Hotel, Bogumił Bartecki- Arka Medical Spa.  Sponsorzy projektu: Fagor , Dajar.

 

Jak urządzić otwartą kuchnię?


Do Kuchni Mistrzów na dyskusję o gastronomi, hotelarstwie i najnowszych trendach rynkowych przy wykwintnym poczęstunku zapraszamy wszystkich zawodowo związanych z branżą HoReCa, a zwłaszcza kucharzy, przedstawicieli organizacji kulinarnych, restauratorów oraz hotelarzy. Bez wątpienia Kuchnia Mistrzów stanie się doskonałą platforma wymiany myśli, komunikacji i transakcji biznesowych. Zapraszamy! 

SZKOLENIA

Na targach Gastro-Hotel w KOŁOBRZEGU 29 lutego – 2 marca czeka na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkoleń, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.

Pokój hotelowy wraz z łazienką – profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa.

CIEKAWE POKAZY


 

SPEED BAR – SHOW BARMAŃSKIE KRZYSZTOFA DRABIKA 

 

KONKURSY

 

Zapraszamy do promocji obiektów oraz do wspólnej zabawy poprzez udział w konkursie kulinarnym:

 

 

Kulinarna Uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim – Kuchnie Świata –TEX-MEX (konkurs nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski)

 

Szczegółowy program znajdziecie Państwo na www.gastro-hotel.pl

 

 

 

 

 

 

KOŁOBRZEG

 29 lutego – 2 marca hala MILENIUM

ul. Łopuskiego 38

środa – czwartek 1000 – 1700

piątek 1000-1500

Tel. 32 376 08 60 targi@gastro-hotel.pl

Malowniczo położony nad brzegiem jeziora, w otulinie Mazurskiego Parku Krajobrazowego czterogwiazdkowy Hotel Robert’s Port Lake Resort & SPA jest idealnym miejscem wypoczynku na Mazurach.

Wygodne, klimatyzowane pokoje, wyśmienita kuchnia, restauracja z przeszkloną podłogą z widokiem na basen i panoramicznym widokiem na jezioro, przestronne i doskonale wyposażone sale szkoleniowe, ciekawe możliwości spędzania wolnego czasu oraz teren otoczony zielenią i lasami będą gwarancją udanego pobytu.

Czterogwiazdkowy Hotel Grand Ascot to luksus i wygoda w prestiżowym miejscu. Położony jest tuż obok Rynku Głównego, czyli w najlepszej lokalizacji w Krakowie. Najważniejsze atrakcje miasta znajdują się nieopodal Hotelu, dzięki czemu jest to idealne miejsce do zwiedzania Krakowa, wyjście ze znajomymi, rodzinny odpoczynek, czy też spotkanie biznesowe.

Przedstawiamy ofertę sal konferencyjnych znajdujących się na terenie Parku Przemysłowo-Technologicznego Revita Park w KATOWICACH, ul. Żelazna 17 d i 17c , www.revitapark.pl