Nowe menu restauracji SomePlace Else w warszawskim hotelu Sheraton

Warszawa, 21 października 2009 r. - Od dziś restauracja SomePlace Else w warszawskim Sheratonie będzie oferować nową, jesienno - zimową kartę dań, która rozgrzeje nawet największych zmarźluchów.

Nowe menu przygotowane przez Artura Grajbera, szefa kuchni hotelu, na sezon jesień – zima oferować będzie dania kuchni Tex-Mex. Sam szef szczególnie poleca stek z antrykotu, steak T-bone i empanadas (smażone pierożki z tuńczykiem).
 
Dodatkową nowością będzie grafika menu, a także znajdujące się w nim ciekawostki na temat alkoholi. 


W nowym menu znajdą się m. in.: 


* „Santa fe BBQ” Pork Ribs – wędzone żeberka wieprzowe z pieczonym ziemniakiem
i sałatką colesław 41 PLN

* T – Bone Steak (450g) – steak marynowany w ziołach, podany z ćwiartkami ziemniaków, mixem sałat z dodatkiem kukurydzy i fasoli 160 PLN


* Lamb Chop Salad – sałatka z grillowanymi kotlecikami jagnięcymi, serem feta, warzywami, chipsami tortilla, fasolą i sosem tzatziki 55 PLN


* Czerwone tajskie curry z kurczakiem, bakłażanem i ryżem jaśminowym 41 PLN


* Suflet czekoladowy podany z gałką lodów waniliowych 22 PLN


Restauracja SomePlace Else znajduje się w warszawskim hotelu Sheraton i czynna jest w poniedziałki od 12.00 – 24.00, od wtorku do czwartku w godzinach 12.00 – 1.00, w piątek od 12.00 do 2.00, w sobotę 16.00 do 2.00 i w niedzielę od 12.00 do 23.00.

Źródło: PR

Limanova Hotel położony jest w Limanowej, jednym z najładniejszych miast południowej Małopolski.

Fabryka Wełny Hotel & Spa to wielofunkcyjny i nowoczesny obiekt konferencyjny położony
w samym sercu Pabianic,w malowniczej okolicy tuż pod Łodzią.
Stworzony dla gości ceniących sobie komfort, relaks jak również lubiących aktywnie spędzać czas. Hotel idealnie nadaje się do organizacji różnego rodzaju konferencji, szkoleń oraz spotkań biznesowych czy bankietów.

Hotel Nicolaus znajduje się w samym centrum Torunia, na jego zabytkowej starówce, naprzeciw Domu Mikołaja Kopernika. Obiekt jest połączeniem historii i nowoczesności, które przenikają się na każdym kroku.