Nowe menu przygotowane przez Artura Grajbera, szefa kuchni hotelu, na sezon jesień – zima oferować będzie dania kuchni Tex-Mex. Sam szef szczególnie poleca stek z antrykotu, steak T-bone i empanadas (smażone pierożki z tuńczykiem).
Dodatkową nowością będzie grafika menu, a także znajdujące się w nim ciekawostki na temat alkoholi.
W nowym menu znajdą się m. in.:
* „Santa fe BBQ” Pork Ribs – wędzone żeberka wieprzowe z pieczonym ziemniakiem i sałatką colesław 41 PLN
* T – Bone Steak (450g) – steak marynowany w ziołach, podany z ćwiartkami ziemniaków, mixem sałat z dodatkiem kukurydzy i fasoli 160 PLN
* Lamb Chop Salad – sałatka z grillowanymi kotlecikami jagnięcymi, serem feta, warzywami, chipsami tortilla, fasolą i sosem tzatziki 55 PLN
* Czerwone tajskie curry z kurczakiem, bakłażanem i ryżem jaśminowym 41 PLN
* Suflet czekoladowy podany z gałką lodów waniliowych 22 PLN
Restauracja SomePlace Else znajduje się w warszawskim hotelu Sheraton i czynna jest w poniedziałki od 12.00 – 24.00, od wtorku do czwartku w godzinach 12.00 – 1.00, w piątek od 12.00 do 2.00, w sobotę 16.00 do 2.00 i w niedzielę od 12.00 do 23.00.
Źródło: PR