Qubus Hotel: zobacz, jak pracują szefowie kuchni

Restauracje Qubus Hotel wprowadziły właśnie nowe, jesienne menu. Z tej okazji sieć przygotowała specjalną fotorelację, dokumentującą prace poszczególnych szefów kuchni. Zdjęcia zobaczyć można m.in. na Facebooku.

– Wdrożenie nowego menu poprzedzały tygodnie spotkań i dyskusji – mówi Joanna Łuczyńska – Reczek, główna specjalistka ds. gastronomii sieci Qubus Hotel. – Zawsze staramy się proponować naszym Gościom ofertę niezwykle różnorodną, jednocześnie świetnie komponującą się z aktualną porą roku – dodaje.

W nowym menu znajdziemy ponad 30 potraw – w tym m.in. aromatyczne Gnocchi z Kurczakiem i Marokańską Jagnięcinę. – Na deser polecam pyszny, ciepły Sernik Włoski z puszystego sera Ricotta, podany na musie brzoskwiniowym – mówi Joanna Łuczyńska – Reczek.

Od kilku dni każdy może przyjrzeć się pracy szefów kuchni Qubus Hotel. Efekty specjalnej sesji zdjęciowej zobaczyć można m.in. na profilu Qubus Hotel w serwisie Facebook, pod adresem www.facebook.com/QubusHotel
 

Mamy przyjemność zaproponować odwiedzenie Perły Leśnej znajdującej się w Nadarzynie koło Warszawy, w odległości 25 km od Dworca Centralnego i 16 km od portu lotniczego Okęcie, w bliskim sąsiedztwie Ptak Warsaw Expo.Atrakcyjne położenie obiektu, na terenie 15 - hektarowego, ogrodzonego kompleksu leśnego sprzyja czynnemu wypoczynkowi oraz organizacji imprez plenerowych.

Nowoczesny 3-gwiazdkowy hotel „Arena” został zaprojektowany z myślą o wymagających gościach, którzy cenią wygodne i praktyczne rozwiązania oraz pragną spędzić czas w miłej atmosferze. Klimat pomieszczeń i dogodna lokalizacja hotelu gwarantują doskonałe warunki do wypoczynku, relaksu i pracy. Hotel posiada pełne zaplecze noclegowo- gastronomiczne, centrum konferencyjne oraz ogród z kominkiem