Przez cały wrzesień wielbiciele sztuki kulinarnej będą mogli delektować się wyszukanymi daniami. Zapraszamy na zupę kurkową oraz przepyszne smażone rydze. W menu znajdą się między innymi:
- Zupa kurkowa z warzywami i jajkiem przepiórczym 24 pln
- Tarta z grzybami, rukolą i szynką parmeńską z figowym kremem balsamicznym 32pln
- Rydze smażone na maśle z szalotką z grzankami ziołowymi 40 pln
- Prawdziwki w śmietanie z rozmarynem podane w chlebie 32 pln
- Pierogi z nadzieniem grzybowym z kremowym sosem tymiankowym 32 pln
- Sałatka z wędzonej kaczki ze smażonymi grzybami i pomidorkami cherry 34 pln
Smak potraw będą dopełniały specjalnie wyselekcjonowane wina.
Grzybowe menu będzie serwowane przez cały wrzesień w porze lunchu od poniedziałku do soboty. Natomiast przez cały dzień dostępne będzie w Lobby Barze oraz na patio restauracji The Olive.
Restauracja The Olive znajduje się w hotelu Sheraton Warsaw i czynna jest w godzinach 6.30-10.30 oraz 12.00-16.00. Rezerwacji dokonać można pod numerem 22 450 6706.