Targi Gastro- Hotel zapraszają

Targi Gastro- Hotel to ciekawe i dostarczające wielu wrażeń, nie tylko wizualnych, ale także i smakowych, wydarzenie we wszystkich tych regionach gdzie są organizowane.
G a s t r o – H o t e l   

Targi Gastro- Hotel to ciekawe i dostarczające wielu wrażeń, nie tylko wizualnych, ale także i smakowych, wydarzenie we wszystkich tych regionach gdzie są organizowane. To możliwość spotkań z osobami z branży związanymi, na co dzień z gastronomią lub hotelarstwem, mające na celu wymianę doświadczeń oraz nawiązanie nowych i pielęgnowanie dotychczasowych kontaktów. Podczas każdej edycji swoje najnowsze i najlepsze produkty prezentują czołowi producenci, we współpracy z regionalnymi partnerami handlowymi, którzy najlepiej znają specyfikę danego regionu.

W 2011 roku zapraszamy do Mikołajek, Kołobrzegu, Bielsko-Białej, Wrocławia oraz Bydgoszczy.

G a s t r o  – H o t e l   t o   t a k ż e :

KONKURSY KULINARNE

Kulinarne konkursy to nieodłączna część targów Gastro – Hotel. Wszystkim kucharzom z danego regionu dają szanse sprawdzenia swoich umiejętności, a publiczności możliwość podpatrzenia, w jaki sposób gotują najlepsi. Nadzór kulinarny nad konkursami i wszystkimi wydarzeniami pełni Marek Widomski z The Culinary Institute In Cracow. Przy każdej edycji targów w danym regionie wyłaniani są laureaci, którzy walczą w wielkim finale konkursu Kulinarna Uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim. Kolejnym konkursem są Regionalne Sekrety Smaku. Uczestnicy tego konkursu maja za zadanie przygotować wybrane przez siebie danie regionalne i zaprezentować je w specjalnie dobranej aranżacji.
   

PROFESJONALNE SZKOLENIA

 

Szkolenia na targach Gastro – Hotel to wiele ciekawych wykładów i warsztatów. Przeznaczone są dla wszystkich pragnących wzbogacić swoją wiedzę gastronomiczno-hotelarską. Poruszamy zagadnienia t.j, optymalizacja gospodarki kadrami, mowa ciała i strefy dystansu, podawanie win i dekantacja, sposoby obsługi przyjęć okolicznościowych, tworzenie indywidualnej oferty, używanie tytułów służbowych i kurtuazyjnych a także wiele innych. Nad atrakcyjną ofertą szkoleń czuwa pani Teresa Kucharska z Centrum Kształcenia Sommelierów i Kadr Hotelarsko-Gastronomicznych.

Zapraszamy na szkolenia :

Zarządzanie w Hotelarstwie i Gastronomii,

Savior – Vivre  dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości,

Warunki sukcesu sprzedaży win w gastronomii,

Pokój hotelowy wraz z łazienką- przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa

Techniki obsługi przyjęć okolicznościowych w gastronomii

www.gastro-hotel.pl

 

Organizator Targów

Imprezy targowe – gastronomia i hotelarstwo

GASTRO-HOTEL Małgorzata Kryszak,

ul. Magazynowa 2 , 41-800 ZABRZE,

 tel. 32/ 376 08 60, fax.32/ 376 08 65 e-mail: targi@gastro-hotel.pl

Hotel Alpin to miejsce dla każdego. Bliskość stacji narciarskich, szlaków turystycznych, bezpośrednie wyjście z Hotelu na deptak ciągnący się wzdłuż górskiego potoku Żylicy oraz malowniczych pagórków, sprawia, iż z łatwością można korzystać z uroków Szczyrku oraz jego okolicy.

Czterogwiazdkowy Hotel Grand Ascot to luksus i wygoda w prestiżowym miejscu. Położony jest tuż obok Rynku Głównego, czyli w najlepszej lokalizacji w Krakowie. Najważniejsze atrakcje miasta znajdują się nieopodal Hotelu, dzięki czemu jest to idealne miejsce do zwiedzania Krakowa, wyjście ze znajomymi, rodzinny odpoczynek, czy też spotkanie biznesowe.

Mamy zaszczyt zaprosić Państwa do odwiedzenia Pałacyku Otrębusy. Jest to idealne miejsce na organizację konferencji, szkoleń, wszelkiego rodzaju spotkań biznesowych jak również przyjęć i bankietów okolicznościowych.
Funkcjonalne wnętrza i sale naszego Pałacyku pozwalają na organizację konferencji do 200 osób.