Targi Gastro- Hotel zapraszają

Targi Gastro- Hotel to ciekawe i dostarczające wielu wrażeń, nie tylko wizualnych, ale także i smakowych, wydarzenie we wszystkich tych regionach gdzie są organizowane.
G a s t r o – H o t e l   

Targi Gastro- Hotel to ciekawe i dostarczające wielu wrażeń, nie tylko wizualnych, ale także i smakowych, wydarzenie we wszystkich tych regionach gdzie są organizowane. To możliwość spotkań z osobami z branży związanymi, na co dzień z gastronomią lub hotelarstwem, mające na celu wymianę doświadczeń oraz nawiązanie nowych i pielęgnowanie dotychczasowych kontaktów. Podczas każdej edycji swoje najnowsze i najlepsze produkty prezentują czołowi producenci, we współpracy z regionalnymi partnerami handlowymi, którzy najlepiej znają specyfikę danego regionu.

W 2011 roku zapraszamy do Mikołajek, Kołobrzegu, Bielsko-Białej, Wrocławia oraz Bydgoszczy.

G a s t r o  – H o t e l   t o   t a k ż e :

KONKURSY KULINARNE

Kulinarne konkursy to nieodłączna część targów Gastro – Hotel. Wszystkim kucharzom z danego regionu dają szanse sprawdzenia swoich umiejętności, a publiczności możliwość podpatrzenia, w jaki sposób gotują najlepsi. Nadzór kulinarny nad konkursami i wszystkimi wydarzeniami pełni Marek Widomski z The Culinary Institute In Cracow. Przy każdej edycji targów w danym regionie wyłaniani są laureaci, którzy walczą w wielkim finale konkursu Kulinarna Uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim. Kolejnym konkursem są Regionalne Sekrety Smaku. Uczestnicy tego konkursu maja za zadanie przygotować wybrane przez siebie danie regionalne i zaprezentować je w specjalnie dobranej aranżacji.
   

PROFESJONALNE SZKOLENIA

 

Szkolenia na targach Gastro – Hotel to wiele ciekawych wykładów i warsztatów. Przeznaczone są dla wszystkich pragnących wzbogacić swoją wiedzę gastronomiczno-hotelarską. Poruszamy zagadnienia t.j, optymalizacja gospodarki kadrami, mowa ciała i strefy dystansu, podawanie win i dekantacja, sposoby obsługi przyjęć okolicznościowych, tworzenie indywidualnej oferty, używanie tytułów służbowych i kurtuazyjnych a także wiele innych. Nad atrakcyjną ofertą szkoleń czuwa pani Teresa Kucharska z Centrum Kształcenia Sommelierów i Kadr Hotelarsko-Gastronomicznych.

Zapraszamy na szkolenia :

Zarządzanie w Hotelarstwie i Gastronomii,

Savior – Vivre  dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości,

Warunki sukcesu sprzedaży win w gastronomii,

Pokój hotelowy wraz z łazienką- przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa

Techniki obsługi przyjęć okolicznościowych w gastronomii

www.gastro-hotel.pl

 

Organizator Targów

Imprezy targowe – gastronomia i hotelarstwo

GASTRO-HOTEL Małgorzata Kryszak,

ul. Magazynowa 2 , 41-800 ZABRZE,

 tel. 32/ 376 08 60, fax.32/ 376 08 65 e-mail: targi@gastro-hotel.pl

Zespół Pałacowo-Parkowy w Wąsowie to idealne miejsce nie tylko do wypoczynku, ale także do organizacji szkoleń, konferencji, bankietów, imprez okolicznościowych i spotkań biznesowych. Obiekt dysponuje ośmioma profesjonalnie wyposażonymi salami konferencyjnymi, z których największa pomieści nawet 300 osób. W każdej sali dostępny jest bezprzewodowy Internet. Imprezy masowe organizujemy nawet dla kilku tysięcy osób!

Airport Hotel Okęcie to nowoczesny hotel przy Lotnisku Chopina, oferujący 263 stylowe pokoje i apartamenty, centrum konferencyjne o powierzchni 2200 m² z 17 salami oraz bogatą ofertę gastronomiczną. Goście mogą korzystać z bezpłatnego shuttle busa, szybkiego Wi-Fi, strefy SPA i profesjonalnej obsługi. Eleganckie wnętrza inspirowane stylem lat 30. XX wieku tworzą wyjątkową atmosferę, idealną zarówno dla biznesu, jak i wypoczynku.

Jest to nowoczesny, w pełni klimatyzowany hotel o niepowtarzalnej atmosferze i wystroju wnętrz nawiązującym do stylu lat 30 – tych XX wieku, kiedy to latanie było elitarnym hobby.
W Airport Hotel Okęcie znajdują się 263 komfortowo wyposażone pokoje i apartamenty

Lemon Resort Spa to hotel butikowy zlokalizowany nad Jeziorem Rożnowskim, w jednym z najpiękniejszych regionów Polski – Pogórzu Rożnowskim, w miejscowości Gródek nad Dunajcem.