Restauracja InAzia, mieszcząca się w zabytkowej Rotundzie Hotelu Sheraton w Sopocie, oferuje w sobotę 21 sierpnianiecodzienną urodzinową promocję. Z okazji swoich urodzin – Tomasz Borucki, Szef Kuchni Sheraton Sopot Hotel, Conference Center & Spa zaprasza na bufet pełen sushi i japońskich ryb bez ograniczeń. Przez cały dzień goście świętujący z Szefem Kuchni będą mogli do syta rozkoszować się szlachetnymi smakami orientu w najlepszym wydaniu. Szef Kuchni zapowiada wyśmienitą ucztę podczas której skosztować będzie można takich rarytasów jak: maki, temaki, futomaki, gunkanmaki.Wurodzinowym Menu znajdą się również:tuńczyk błękitnopłetwy Maguro, tuńczyk długopłetwy Shiro Maguro, krewetka słodka Ama Ebi, seriola lalanda Hamachi, makrele Saba, małże Hotate, krewetka Ebi, ośmiornica Tako, kałamarnica Ika, łosoś Roe Ikura, latająca ryba Tobiko, tamago omlet, węgorz słodkowodny Unagi, węgorz morski Anago. Koszt kulinarnej podróży w Restauracji InAzia wynosi 100 zł. Świeżesushi przygotuje na oczach gości pochodzący z Tajlandii Główny Kucharz Restauracji InAzia Siraset Daendee.Urodzinowa uczta składająca się z darów morza trwać będzie w najbliższą sobotę od 13:30 do 23:00.
Informacje o Restauracji InAzia ,
Elegancka Restauracja InAzia mieszcząca się z zabytkowej Rotundzie Hotelu Sheraton w Sopocie. W Restauracji serwowane są dania pięciu azjatyckich kuchni narodowych: Chińskiej, Japońskiej, Tajskiej, Indyjskiej oraz Wietnamskiej. Nasycenie kolorów wnętrza jest ukorowaniem wysublimowanej elegancji InAzi, rozbrzmiewające dźwięki relaksują, a spektakularne pokazy mistrzów kuchni na grillu Teppanyaki czy też stacji Sushi będą zaskoczeniem dla miłośników kulinariów.
Rezerwacja: +48 (58) 767 1961