VII Europejskie Targi Produktów Regionalnych, 11-15 sierpnia 2016

Przed nami siódma edycja Europejskich Targów Produktów Regionalnych. Jak co roku w sierpniu na zakopiańskiej Dolnej Równi Krupowej swoje produkty zaprezentują m.in producenci żywności regionalnej i twórcy ludowi z kraju oraz z zagranicy.

Będzie to doskonała okazja do zapoznania się z ludowymi tradycjami Europy. W czasie Targów Zakopane zamienia się w europejską stolicę produktów tradycyjnych. W ubiegłym roku w Targach wzięli udział producenci z zagranicy (Węgier, Włoch, Rumunii, Francji, Litwy, Słowacji, Bułgarii, Chorwacji, Ukrainy i Portugalii) i z Polski.

Odbędą się koncerty muzyki rozrywkowej, muzyki góralskiej i warsztaty oraz prezentacje wyrobów rękodzielniczych, pokazy kulinarne renomowanych mistrzów kuchni i degustacje.


Zaciekawimy Państwa Festiwalem Oscypka i Serów Wszelakich oraz Konkursem na Najlepszy Produkt Spożywczy Targów.

Gwarantujemy dobrą zabawę!

Spotkajmy się na Targach !

Znajdujący się na toruńskiej starówce Hotel Bulwar to 4-gwiazdkowy obiekt położony bezpośrednio przy Bulwarze Filadelfijskim nad Wisłą. W ciągu kilku minut z hotelu dojść można do Muzeum Piernika czy ścisłego centrum starówki. Historia Hotelu Bulwar sięga XIX wieku. Wnętrza są klimatyczne i łączą nowoczesność z historycznym charakterem miejsca.

Kuter Port to stale rozwijający się ośrodek, posiadający nieograniczone możliwości aranżacji ponad 30 ha powierzchni w zakresie organizacji wszelkiego rodzaju wydarzeń w plenerze i w przestrzeni zamkniętej.

Hotel St. Bruno **** to jedyny tej klasy hotel położony na szlaku Wielkich Jezior Mazurskich. We wnętrzach tego czterogwiazdkowego hotelu odnaleźć można atmosferę kurortu okresu międzywojennego XX w., kiedy to Giżycko było modnym i prestiżowym mazurskim kurortem. Hotel pomieści jednocześnie 170 osób, w stylowych, klimatyzowanych apartamentach i pokojach, wyposażonych według najwyższych standardów.