Przyjęcie sylwestrowe w warszawskim hotelu Sheraton odbywać będzie się w restauracjach The Olive, The Oriental i w Lobby Lounge, gdzie serwowane będą specjały z kuchni śródziemnomorskiej i orientalnej
z szeroką selekcją owoców morza. Ucztę uatrakcyjnią rozpływające się w ustach kreacje deserowe wspomagane przez malowniczą fontannę czekoladową.
z szeroką selekcją owoców morza. Ucztę uatrakcyjnią rozpływające się w ustach kreacje deserowe wspomagane przez malowniczą fontannę czekoladową.
W sylwestrowym menu znajdą się między innymi: ostrygi z szafranowym sosem vinaigrette, pieczone krewetki z małżami, szparagami i oliwą z papryczek peperoncino, wołowina argentyńska z sosami: grzybowym i z koniaku Hennessy, czy plastry lekko podsmażanych przegrzebków marynowane w oliwie ekstra virgin z solą z ziołami z Prowansji. A do tego przez cały wieczór serwowane będą wyśmienite, egzotyczne koktajle.
O stronę muzyczną zadbają zespół D’Lux z Kanady oraz Dj Simmons, którzy zobowiązali się wprawić każdego gościa w taneczny nastrój w pubie SomePlace Else.
Po wzniesieniu noworocznego toastu i złożeniu życzeń, goście będą mieli szansę wygrać atrakcyjne nagrody w wielkiej loterii.
Gala sylwestrowa w hotelu Sheraton rozpocznie się o godz. 19.30 i będzie trwać do białego rana.
Cena biletu wynosi 720 PLN/os. i obejmuje miejsce w restauracji The Olive, The Oriental lub Lobby Lounge, bufet, wybrane alkohole z baru i kieliszek noworocznego szampana. Dla wszystkich uczestników przyjęcia sylwestrowego, którzy będą mieli ochotę spędzić noc w hotelu, została przygotowana specjalna oferta – pokój jedno- lub dwuosobowy, ze śniadaniem za jedyne 270 PLN (+7% VAT).