Na targach m.in:
Poznaj program dla indywidualnych klientów oparty na tworzeniu koktajli alkoholowych i bezalkoholowych, napojów kawowych, drinków i innych
Zobacz jak stworzyć nowe kanony sztuki kulinarnej w swoim lokalu.
Jak Twoi pracownicy mogą zahipnotyzować klienta?
Jak profesjonalnie przygotować jednostkę mieszkalną dla Gościa ?
CIEKAWE ZAGADNIENIA Szkoleń
Optymalizacja gospodarki kadrami – Mowa ciała i strefy dystansu – Podawanie win i dekantacja – Sposoby obsługi przyjęć okolicznościowych – Tworzenie własnej indywidualnej oferty – używanie tytułów służbowych i kurtuazyjnych ….
Szczegóły na www.gastro-hotel.pl
Zapraszamy do UDZIAŁU W konkursIE reprezentantów obiektów gastronomicznych. Zwycięzca konkursu zdobywa miano ” Najlepszego Kucharza w Regionie”
Finał odbędzie się 7 kwietnia w Bielsku-Białej
Zwycięzca finału kWalifikuje siĘ do konkursu
” Kulinarny Puchar Polski“,
a laureaci II miejsca otrzymują eliminacje do konkursu
“De La Cuisine Martell“
szczegółowy program targów www.gastro-hotel.pl